فراشپز- اگر تا به حال لبو را فقط به شکل داغ مصرف کردهاید، پیشنهاد میکنیم دسر خوشرنگ کرم لبو را در خانه درست کنید و از طعم و بافت متفاوت این خوراکی خوشطعم زمستانی لذت ببرید. تهیه آن زمان زیادی نمیبرد و مواد اولیه آن در دسترس است.
کرم لبو میتواند به عنوان دسر یا میانوعده تهیه شود و سرشار از ویتامین است.
نام غذا: کرم لبو
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳ ساعت
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
شیر: ۲ لیوان
خامه صبحانه: نصف پاکت
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
لبوی پخته پوره شده: یک لیوان
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
۱. پودر ژلاتین را در آب بریزید و روی حرارت بخار کتری بنماری کنید.
۲. شیر، شکر و خامه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود. مواد را داخل قالبی مناسب بریزید. مراقب باشید همه فضاهای قالب پر شود.
۴. قابلمه را از روی حرارت بردارید و لبوی پخته و ژلاتین را به ترکیب اضافه کنید.
۴. قالب را ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر بافت سفت و منسجمی پیدا کند.
نکته: مراقب باشید ترکیب شیر و خامه جوش نیاید و مدام آن را هم بزنید.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…