آشپزی

دستور تهیه کرم لبو، دسر خوشرنگ زمستانی

فراشپز- اگر تا به حال لبو را فقط به شکل داغ مصرف کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم دسر خوشرنگ کرم لبو را در خانه درست کنید و از طعم و بافت متفاوت این خوراکی خوش‌طعم زمستانی لذت ببرید. تهیه آن زمان زیادی نمی‌برد و مواد اولیه آن در دسترس است.

کرم لبو می‌تواند به عنوان دسر یا میان‌وعده تهیه شود و سرشار از ویتامین است.

نام غذا: کرم لبو
آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه
پخت: ۳ ساعت
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
شیر: ۲ لیوان
خامه صبحانه: نصف پاکت
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
لبوی پخته پوره شده: یک لیوان
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. پودر ژلاتین را در آب بریزید و روی حرارت بخار کتری بنماری کنید.
۲. شیر، شکر و خامه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود. مواد را داخل قالبی مناسب بریزید. مراقب باشید همه فضاهای قالب پر شود.
۴. قابلمه را از روی حرارت بردارید و لبوی پخته و ژلاتین را به ترکیب اضافه کنید.
۴. قالب را ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر بافت سفت و منسجمی پیدا کند.
نکته: مراقب باشید ترکیب شیر و خامه جوش نیاید و مدام آن را هم بزنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

2 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

3 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

3 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

4 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

5 ساعت ago