فراشپز- آبگوشت لپه؛ یکی از آبگوشت های سنتی ایرانی می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و از لپه برای آن استفاده می شود و حبوبات دیگری ندارد. طعم و مزه اصیل یک آبگوشت را با خود دارد و برای یک نهار بسیار خوشمزه مناسب است. برای تهیه آبگوشت لپه از گوشت استفاده شده شما می توانید از گردن یا ماهیچه برای گوشت این غذا استفاده کنید. اما آبگوشت لپه یکی از آبگوشت های قدیمی است و چون زمانی برای خیساندن حبوبات ندارد بسیار راحت است البته شما می توانید از مرغ نیز به جای گوشت استفاده کنید و در کنار سبزی خوردن تازه و ترشی نوش جان کنید.
گوشت گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد |
لپه | ۱/۲ پیمانه |
رب گوجه | ۱.۵ ق غذا خوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
لیموعمانی | ۲ عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
ابتدا پیاز را پوست بگیرید بهتر است از یک پیاز بزرگ استفاده کنید پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته و پیازها سبک شوند سپس گوشت را افزوده و به همراه پیاز تفت دهید.
در ادامه لپه را بهتر است از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود سپس به همراه گوشت کمی تفت دهید سپس کمی فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کنید و در انتها رب را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
در ادامه چند لیوان آبجوش روی مواد ریخته و اجازه دهید به جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود در همین حین لیمو عمانی ها را شسته و از وسط به دو نیم کنید و هسته لیمو ها را خارج کرده و داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود بهتر است یک قاشق یا کاسه روی آن قرار دهید تا لیمو عمانی ها کامل در آب باشند.
در ادامه سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت درسته یا قاچ شده داخل آبگوشت بی اندازید سپس لیموعمانی ها را به همراه گوجه حلقه شده یا خرد شده اضافه کنید و بگذارید تا آبگوشت لپه جا افتاده و خوشمزه شود در انتها نمک آبگوشت لپه ای را اندازه کنید نوش جان.
منبع: پارسی دی
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…