آشپزی

دستور پخت املت با گوجه کبابی شده

فراشپز- یکی از خوشمزه‌ترین‌ها می‌باشد که می‌توانید در مسافرت‌ها و پیک نیک‌ها این املت را به روش کبابی کردن تهیه کنید. املت کبابی رژیمی می‌باشد و برای افراد ورزشکار مناسب هست و طعم و مزه‌ای بسیار خوبی دارد. شما به سلیقه خود می‌توانید این املت جنگلی را با مواد و سبزیجات دیگر تهیه کنید به طور مثال از قارچ یا فلفل دلمه نیز استفاده کنید. امروز در فراشپز طرز تهیه املت کبابی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم

گوجه فرنگی ۷ عدد

کره ۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه املت کبابی

مرحله اول: کباب کردن گوجه

برای تهیه املت کبابی یا جنگلی باید ابتدا گوجه‌ها را کباب کنیم بدین صورت که گوجه‌ها را خوب شسته و درسته به سیخ بزنید و روی زغال قرار داده تا کباب شوند سپس آن را روی تخته کار گذاشته و با چاقو ساطوری ریز کنید.

مرحله دوم: تفت دادن گوجه

گوجه کبابی ساطوری شده را داخل یک تابه ریخته و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود سپس به آن کمی روغن اضافه کرده و رب گوجه را افزوده و هم می‌زنیم تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود.

مرحله سوم: افزودن کره و تخم مرغ

کره را به چند تکه تقسیم کنید و روی گوجه کبابی‌ها قرا می‌دهیم تا ذوب شود سپس تخم مرغ‌ها را داخل تابه شکسته و اصلا هم نمی‌زنیم تا کمی خودش را بگیرد.

مرحله چهارم: پخت املت کبابی

آرام گوجه فرنگی‌ها را با کمک قاشق زیر تخم مرغ جابجا می‌کنیم تا خوب تخم مرغ به همان صورت درسته پخته شوند در انتها زرده‌ها را باز می‌کنیم تا تخم مرغ کاملا مغز پخت شود در ادامه روی املت نمک و زردچوبه و فلفل سیاه بپاشید و به همراه نان داغ سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت املت کبابی

اگر در منزل این املت را تهیه می‌کنید می‌توانید گوجه فرنگی را روی شعله پخش کن گاز قرار دهید تا کبابی شوند.‌

می‌توانید گوجه کبابی‌ها را با غذاساز پوره کنید.

به دلخواه از کمی قارچ یا فلفل دلمه به همراه پیاز داغ می‌توانید استفاده کنید.

اگر طعم و مزه تند دوست دارید می‌توانید به املت گوجه کبابی کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

اگر دوست دارید تخم مرغ به صورت درسته داخل تابه باشند زرده را باز نکنید.

به دلخواه پوست گوجه فرنگی را بکنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

View Comments

  • لطفا ویدئو بزارید

    نوشته به درد نمیخوره و کسی نگاه نمیکنه

    مر۳۰

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

40 دقیقه ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

2 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

8 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

8 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

9 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

9 ساعت ago