فراشپز- یکی از انواع املتهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که میتوانید آنرا به خاطر طعم بسیار خوبش وارد فهرست غذایی خود کنید. این املت خوشمزه را میتوانید با انواع کالباسهای تهیه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر املت کالباس تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقداری کمتر یا بیشتری املت کالباس تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی املت کالباس با ما همراه باشید.
تخم مرغ ۴ عدد
ژامبون مرغ ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
برای تهیه املت کالباس ابتدا ژامبون مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و با چاقو برشهای عمودی و افقی روی آن میزنیم تا ژامبونهای مربع شکلی داشته باشیم و بعد تابهای را روی حرارت کم قرار میدهیم و کمی روغن داخل آن میریزیم و کالباسهای خرد شده را در تابه میریزیم و تفت میدهیم
آنگاه تخم مرغها را یکی یکی ابتدا در پیالهای میشکنیم و بعد از مطمئن شدن از سالم بودن آنها را در کاسهای میریزیم و نمک و زردچوبه را روی آنها میریزیمو با چنگال خوب تخم مرغها را هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس تخم مرغها را روی ژامبونهای تفت داده میریزیم و با هم مخلوط میکنیم و روی مواد فلفل سیاه میپاشیم و درب تابه را میگذاریم تا املت آماده شود. نوش جان.
منبع: پارسی دی
فراشپز- همه میخواهند بیشتر زندگی کنند. اغلب به ما گفته میشود که کلید انجام این…
فراشپز- پیتزاها تنوع بسیار بالایی دارند و شما میتوانید این پیتزاها را در طعم و…
فراشپز- خوراک لوبیا سبز با ترکیبی از لوبیاسبز، هویج، سیب زمینی و آلو پخته میشود…
فراشپز- برگرها جزو فست فودها و غذاهای بسیار پرطرفدار محسوب میشوند. حتی در میان کسانی…
فراشپز- اگرچه کاهش مصرف نمک برای بسیاری از افراد ضروری است، اما برخی از خوراکیهای…
فراشپز- کیک پای سیب در همه قنادیهای پیدا میشود؛ اما شما می توانید خودتان درست…