فراشپز- برگر مرغ خانگی میتواند یک غذای محبوب برای بچهها و جایگزین فست فودهای ناسالم رستورانی باشد. دستور تهیه یک ساندویچ برگر مرغ خانگی با سس قارچ را آموزش دادهایم.
برای تهیه برگر مرغ خانگی به کمتر از یک ساعت زمان و مواد اولیه تازه و سالم نیاز دارید.
آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۴۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم:
گوشت مرغ (ترکیب ران و سینه) : ۶۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
سیر: ۵ حبه
جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: یک قاشق غذاخوری
قارچ: ۱۰ عدد
شیر: یک لیوان
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا، پودر سیر، نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.مرغ را چرخ و با پیاز و سیر رنده شده و آب گرفته مخلوط کنید.
۲.جعفری خرد شده، ادویهها، سس خردل و پودر سوخاری را به مرغ افزوده و خوب ورز دهید.
۳.مواد را نیم ساعت در فریزر قرار دهید. بعد به شکل دایرههای هماندازه دربیاورید و در ادامه سرخ کنید.
۴.قارچهای خرد شده را در کره سرخ کنید. آرد، شیر و پنیر پیتزا را افزوده و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
۵.برگرها را در نان گرد بگذارید و روی آن سس قارچ بریزید تا ساندویچ آماده شود.
نکته: میتوانید از پنیر ورقهای به جای پنیر پیتزا استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- “کیک باقلوا” دارای طعم و عطر خاصی است که میتوانید با یک فنجان قهوه…
فراشپز- کوفته تن ماهی؛ یکی از متفاوتترین کوفتهها میباشد که در سراسر دنیا نیز تهیه…
فراشپز- نوشیدن شیر در شب اغلب به عنوان یک عادت سالم در نظر گرفته میشود.…
فراشپز- سالاد الویه یکی از معروفترین غذاهای بین اللمللی است که در ایران نیز محبوبیت…
فراشپز- ذرت مکزیکی با طعم و عطری خوشمزه یک عصرانه فوق العاده برای شما و…
فراشپز- وقتی صحبت از رژیم غذایی گیاهخواری یا همان وگان به میان میآید، بسیاری از…