فراشپز- جامبو شلز؛ یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و ساده است که بدون مرغ و پنیر و اسفناج تهیه میشود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. اگر شما طعم و مزه گوشت یا مرغ را در جامبو شلز یا همان پاستا صدفی دوست ندارید میتوانید این غذای جذاب را تهیه کنید. طعم و مزه اسفناج با پاستا شکم پر فوق العاده خوشمزه میشود. اسفناج یکی از سبزیهای بسیار پر کاربرد است که برای رفع کم خونی بسیار مناسب است. اما این جامبو شلز جذاب را میتوانید برای مهمانی و مراسمات مختلف خود تهیه کنید. جامبو شلز با اسفناج درفر تهیه میشود. امروز طرز تهیه جامبو شلز با اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
روغن زیتون ۲ ق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
ریحان خشک ۲ ق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱/۴ ق چای خوری
نمک ۱/۲ ق چای خوری
شکر ۱/۲ ق چای خوری
کره ۲ ق چای خوری
گوجه ۵ عدد
آب ۱/۴ پیمانه
آویشن ۱/۲ ق چای خوری
اورگانو ۱ ق چای خوری
جامبو شلز ۱ بسته
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ ق غذا خوری
اسفناج ۲۰۰ گرم
پنیر ریکوتا یا پیتزا ۱۲۵ گرم
رنده پوست لیموترش ۱/۲ ق چای خوری
پنیر پارمسان به مقدار لازم
فلفل قرمز به دلخواه
روغن زیتون ۲ ق غذا خوری
ابتدا برای تهیه این غذای خوشمزه باید سس مخصوص به آن را تهیه کنید. برای تهیه سس ابتدا کیم روغن داخل تابه ریخته و پیاز خرد شده را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا سبک شود. سیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نسوزد. بعد ریحان و نمک و فلفل قرمز و شکر را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در ادامه کره را به همراه گوجه پوره شده و آب اضافه کنید و در انتها آویشن و اورگانو را افزوده و هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شود. داخل یک قابلمه آب و کمی روغن و نمک ریخته تا به جوش بیاید. سپس پاستا را اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شود. پاستا را نباید زیاد بگذارید له شود وگرنه حالت خود را از دست میدهد. پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.
روغن زیتون را داخل تابهای ریخته تا گرم شود. سیر را پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه روغن زیتون کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. اسفناج را به همراه سیر تفت دهید تا سبک شود و آب اضافی اسفناج پاک شده کشیده شود. در ادامه پنیر ریکوتا و پوست لیموترش را اضافه کنید و بعد نمک و فلفل سیاه و هم بزنید.
سس تهیه شده را کف ظرف پیرکس مورد نظر بریزید. حالا جامبو شلزها را با کمک یک قاشق از مواد میانی تهیه شده پر کنید و روی سس قرار دهید و در انتها مجدد کمی از سس تهیه شده بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پخته شود. نوش جان
میتوانید به دلخواه در انتها کمی پنیر پارمسان روی مواد بریزید.
میتوانید داخل تابه دو طرفه نیز این غذا را تهیه کنید.
رنده پوست لیموترش باید فقط قسمت زردی لیموترش باشد.
منبع: پارسی دی
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: یک کیلو گوشت…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: یک قاشق مرباخوری زیره،…
فراشپز- پکورینو رومانو پنیر، سفت، شور مزه ایتالیایی است که رنده میشود و از شیر…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳ تکه مرغ، یک…
فراشپز- دستور العمل جدید شکلات سالم از دبی! شما باید آن را امتحان کنید! قطعا…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: ۴۰۰ گرم آرد، ۱۵…