مواد لازم برای شهد

شکر ۲ پیمانه سرخالی
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱/۳ پیمانه
زعفران غلیظ دم‌کرده ۱ قاشق چایخوری
هل ساییده ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر نارگیل یا پسته برای تزئین

مواد لازم

تخم‌ مرغ ۱ عدد
ماست ۱ پیمانه (سرخالی، یک بند انگشت سر پیمانه خالی باشد)
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری یا کره‌ی ذوب شده: ۵۰ گرم
هل ساییده ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد 2 لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت برای سطح کار

طرز تهیه خاگینه ایتالیایی

مرحله اول: تهیه شهد

شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به‌ طور کامل حل شود. پس از حل شدن شکر، زعفران دم‌ کرده، گلاب و هل را اضافه کنید. اجازه دهید شهد به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه قوام یابد. شهد آماده را کنار بگذارید تا ولرم شود.

مرحله دوم: تهیه خمیر

ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید. تخم‌مرغ، هل ساییده، وانیل و روغن مایع یا کره‌ی ذوب‌ شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و هم بزنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا جمع شود. سطح کار را با کمی نشاسته ذرت بپاشید و خمیر را بسیار نازک پهن کنید. خمیر را به شکل مستطیل‌هایی به ابعاد ۸×۱۰ سانتی‌متر برش دهید.

مرحله سوم: سرخ کردن

روی هر مستطیل، چند برش افقی بزنید. خمیر را تا زده، برش‌ ها را از وسط جدا کرده و سر و ته خمیر را به داخل بپیچید. خاگینه‌ های شکل‌ گرفته را در روغن داغ سرخ کنید و سپس روی کاغذ خشک‌کن قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. خاگینه‌ های سرخ‌شده را به مدت ۴۰ ثانیه داخل شهد ولرم بیندازید و سپس خارج کنید.خاگینه‌ ها را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید.

فوت و فن های دستور پخت خاگینه ایتالیایی

  1. اگر می‌ خواهید خاگینه را به شکل گل ترکیه‌ای درست کنید، خمیر را با کاتر دایره‌ای به قطر ۳ سانتی‌متر برش بزنید.
  2. هر چهار دایره را روی هم قرار داده و قسمت قطر را فشرده کنید تا به هم بچسبند.
  3. گل‌ های آماده را در روغن سرخ کنید و سپس در شهد قرار دهید.

منبع: پارسی دی