فراشپز- برای تهیه دونات عدس یا حبوبات دلخواه را خیس کرده و در صورت ممکن پوست بگیرید. حبوبات را در بلندر له کنید. سپس مواد را در غذاساز با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
۲ ق غ آرد برنج یا ۵ ق برنج پخته شده و له شده
۳/۴ پیمانه کلم رنده شده
عدس یا هر یک از حبوبات دلخواه یک پیمانه
۱/۴ پیمانه پیاز رنده شده آبگرفته
فلفل سبز دلمهای رنده درشت نصف یکعدد
زنجبیل رنده شده ۲ ق غ
سیر دو حبه رنده شده
زیره نصف ق چ
پودر کاری و ادویه دلخواه
زردچوبه
نمک و فلفل قرمز و سیاه
نارگیل رنده شده یک ق غ
یک پنسه بکینگ پودر
روغن سرخ کردنی
عدس یا هر حبوباتی را که انتخاب کردید از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس حبوبات را در دستگاه غذا ساز بریزید و له کنید.
بعد از له شدن حبوبات بقیه مواد تهیه شده را به ترتیب داخل غذا ساز بریزید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.
در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن بریزید به اندازهای که دوناتها داخل آن غوطه ور شود. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
از مایه آماده شده به اندازه یک نارنگی بردارید و داخل نایلون بگذارید تا بتوانید آن را دایرهای شکل کنید. بعد در وسط آن با انگشت یک سوراخ ایجاد کنید تا مثل دونات شود.
سپس دوناتها را یکی پس از دیگری داخل روغن بیندازید تا دو طرف آن سرخ شود. دوناتها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن را جذب شود. با انواع سبزیجات و سس آن را دور چین کنید و سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
دونات غذایی حبوبات را میتوانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- ماهیچه بوقلمون یکی از انواع غذاهای بین المللی خوشمزه است که در مناسبهای مهم…
فراشپز- باسترما پلو نوعی پلو مرغ خوشمزه و مشهور ترکی است که از ترکیب برنج…
فراشپز- هویج پلو قالبی با ته دیگ هویج نوعی پلوی مجلسی بسیار خوشمزه است که…
فراشپز- تخم مرغ اغلب یکی از بهترین منابع پروتئین در نظر گرفته میشود، زیرا هر…
فراشپز- کیک نسکافه و گردو نوعی کیک بسیار خوشمزه کافی شاپی است که بافت لطیفی…
فراشپز- شاید تا به حال از آبمیوهفروشی یا همان ویتامینسراهای سطح شهر، معجونهایی را که…