آشپزی

دستور پخت زردک پلو با طعمی شیرین و دلپذیر

فراشپز- زردک پلو یک غذای خوش طعم و خاص ایرانی است که با زردک، یا همان هویج ایرانی، تهیه می‌شود. این پلو پاییزی با طعم شیرین و ملایم زردک، همراه با پیاز داغ و برنج، ترکیب دلچسبی به وجود می‌آورد که برای علاق ه‌مندان به غذا‌های شیرین، یک انتخاب فوق العاده است.

زردک پلو را می‌توان با مرغ یا گوشت قلقلی سرخ‌شده سرو کرد و در کنار ترشی یا ماست، طعمی بی‌نظیر را تجربه کرد. پیشنهاد می‌کنیم این غذای سالم و خوشمزه را در روز‌های سرد سال امتحان کنید و از عطر و طعم متفاوت آن لذت ببرید. با طرز تهیه زردک پلو همراه ما باشید.

مواد لازم

زردک (هویج ایرانی) ۵ عدد متوسط

برنج ۳ پیمانه

پیاز ۱ عدد

روغن و نمک به میزان لازم

مرغ یا گوشت قلقلی در صورت تمایل

طرز تهیه زردک پلو

۱ مرحله اول: سرخ کردن

پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. زردک‌ها را خلالی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. زردک و پیاز را کمی با هم تفت دهید تا عطر و طعم زردک آزاد شود.

۲ مرحله دوم: تهیه برنج

برنج شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و به صورت کته (دمی) بپزید. البته می‌توانید برنج را آبکش کرده و مواد را لایه ب ه‌لایه در قابلمه بریزید، اما به روش کته طعم بهتری دارد.

۳ مرحله سوم: سرو

در صورت تمایل، مرغ یا گوشت قلقلی سرخ شده را به عنوان کنار غذا آماده کنید. اگر می‌خواهید از مرغ استفاده کنید باید مرغ را در آب و نمک قرار دهید و بعد از چند ساعت بشورید و سرخ کنید و به همراه پیاز و سیر و رب بگذارید تا پخته شود یا گوشت قلقلی تهیه کنید. پس از دم کشیدن برنج، آن را در کنار مرغ یا گوشت قلقلی و همراه با ترشی یا ماست سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت زردک پلو‌

می‌توانید زردک را رنده کنید یا به صورت خلالی ریز خرد کیند و داخل پلو استفاده کنید.

این غذا به دلیل طعم شیرین زردک، برای کسانی که به طعم‌های شیرین علاقه دارند، بسیار لذت بخش است. برای تزیین، می‌توانید از ترکیبی از زردک و هویج فرنگی که کمی بخارپز شده، استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

6 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

8 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

9 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

10 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

11 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

12 ساعت ago