آشپزی

دستور پخت زردک پلو با طعمی شیرین و دلپذیر

فراشپز- زردک پلو یک غذای خوش طعم و خاص ایرانی است که با زردک، یا همان هویج ایرانی، تهیه می‌شود. این پلو پاییزی با طعم شیرین و ملایم زردک، همراه با پیاز داغ و برنج، ترکیب دلچسبی به وجود می‌آورد که برای علاق ه‌مندان به غذا‌های شیرین، یک انتخاب فوق العاده است.

زردک پلو را می‌توان با مرغ یا گوشت قلقلی سرخ‌شده سرو کرد و در کنار ترشی یا ماست، طعمی بی‌نظیر را تجربه کرد. پیشنهاد می‌کنیم این غذای سالم و خوشمزه را در روز‌های سرد سال امتحان کنید و از عطر و طعم متفاوت آن لذت ببرید. با طرز تهیه زردک پلو همراه ما باشید.

مواد لازم

زردک (هویج ایرانی) ۵ عدد متوسط

برنج ۳ پیمانه

پیاز ۱ عدد

روغن و نمک به میزان لازم

مرغ یا گوشت قلقلی در صورت تمایل

طرز تهیه زردک پلو

۱ مرحله اول: سرخ کردن

پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. زردک‌ها را خلالی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. زردک و پیاز را کمی با هم تفت دهید تا عطر و طعم زردک آزاد شود.

۲ مرحله دوم: تهیه برنج

برنج شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و به صورت کته (دمی) بپزید. البته می‌توانید برنج را آبکش کرده و مواد را لایه ب ه‌لایه در قابلمه بریزید، اما به روش کته طعم بهتری دارد.

۳ مرحله سوم: سرو

در صورت تمایل، مرغ یا گوشت قلقلی سرخ شده را به عنوان کنار غذا آماده کنید. اگر می‌خواهید از مرغ استفاده کنید باید مرغ را در آب و نمک قرار دهید و بعد از چند ساعت بشورید و سرخ کنید و به همراه پیاز و سیر و رب بگذارید تا پخته شود یا گوشت قلقلی تهیه کنید. پس از دم کشیدن برنج، آن را در کنار مرغ یا گوشت قلقلی و همراه با ترشی یا ماست سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت زردک پلو‌

می‌توانید زردک را رنده کنید یا به صورت خلالی ریز خرد کیند و داخل پلو استفاده کنید.

این غذا به دلیل طعم شیرین زردک، برای کسانی که به طعم‌های شیرین علاقه دارند، بسیار لذت بخش است. برای تزیین، می‌توانید از ترکیبی از زردک و هویج فرنگی که کمی بخارپز شده، استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه مشته بادمجان، غذای لذیذ شیرازی

فراشپز- مشته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور شیرازی است که از ترکیب…

28 دقیقه ago

طرز تهیه گندی اصفهان؛ غذای پر از فایده و خاصیت

فراشپز- گندی یا گوندی یک غذای سنتی و پر از خاصیت است که فقط باید…

1 ساعت ago

طرز تهیه باباغنوش؛ یک غذای لبنانی

فراشپز- باباغنوش یکی از غذاهای لبنانی است که اتفاقا بین ما ایرانی طرفدار زیاد دارد.…

1 ساعت ago

طرز تهیه مهلبیه وانیلی؛ دسر عربی خوشمزه

فراشپز- دسر مهلبیه یکی از خوشمزه‌ترین دسر‌هایی عربی، ترکی است که طرز تهیه آن، چندان…

2 ساعت ago

طرز تهیه بیسکو رولت میوه‌ای بدون فر، آسان‌ترین روش برای درست کردن رولت

فراشپز- بیسکو رولت میوه ای نوعی رولت خوشمزه و شیک است که بدون نیاز به…

3 ساعت ago

کلوچه لیمویی؛ کلوچه پرطرفدار بین المللی + طرز تهیه

فراشپز- کلوچه لیمویی یکی از پرطرفدارترین نوع کولوچه‌هاست از این رو ما برای شما طرز…

3 ساعت ago