فراشپز- زردک پلو یک غذای خوش طعم و خاص ایرانی است که با زردک، یا همان هویج ایرانی، تهیه میشود. این پلو پاییزی با طعم شیرین و ملایم زردک، همراه با پیاز داغ و برنج، ترکیب دلچسبی به وجود میآورد که برای علاق همندان به غذاهای شیرین، یک انتخاب فوق العاده است.
زردک پلو را میتوان با مرغ یا گوشت قلقلی سرخشده سرو کرد و در کنار ترشی یا ماست، طعمی بینظیر را تجربه کرد. پیشنهاد میکنیم این غذای سالم و خوشمزه را در روزهای سرد سال امتحان کنید و از عطر و طعم متفاوت آن لذت ببرید. با طرز تهیه زردک پلو همراه ما باشید.
زردک (هویج ایرانی) ۵ عدد متوسط
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
روغن و نمک به میزان لازم
مرغ یا گوشت قلقلی در صورت تمایل
پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. زردکها را خلالی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. زردک و پیاز را کمی با هم تفت دهید تا عطر و طعم زردک آزاد شود.
برنج شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و به صورت کته (دمی) بپزید. البته میتوانید برنج را آبکش کرده و مواد را لایه ب هلایه در قابلمه بریزید، اما به روش کته طعم بهتری دارد.
در صورت تمایل، مرغ یا گوشت قلقلی سرخ شده را به عنوان کنار غذا آماده کنید. اگر میخواهید از مرغ استفاده کنید باید مرغ را در آب و نمک قرار دهید و بعد از چند ساعت بشورید و سرخ کنید و به همراه پیاز و سیر و رب بگذارید تا پخته شود یا گوشت قلقلی تهیه کنید. پس از دم کشیدن برنج، آن را در کنار مرغ یا گوشت قلقلی و همراه با ترشی یا ماست سرو کنید. نوش جان
میتوانید زردک را رنده کنید یا به صورت خلالی ریز خرد کیند و داخل پلو استفاده کنید.
این غذا به دلیل طعم شیرین زردک، برای کسانی که به طعمهای شیرین علاقه دارند، بسیار لذت بخش است. برای تزیین، میتوانید از ترکیبی از زردک و هویج فرنگی که کمی بخارپز شده، استفاده کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…