فراشپز- ساندویچ کباب؛ یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه و ابتکاری میباشد که میتوان جز دسته ساندویچهای سالم آن را قرار دهید، زیرا در آن مواد فست فودی و سوسیس و کالباس ندارد و بسیار ساده و راحت است و میتواند گزینه خوبی برای شام یا نهار سبک و یا حتی برای کودکان باشد. کباب تابهای یکی از غذاهای ایرانی میباشد که از قدیم و تاکنون به شکلهای مختلف تهیه میشده است و در بین ایرانیها یک غذای بسیار محبوب و دوست داشتنی است. شما برای تهیه این ساندویچ میتوانید از نان باگت یا نان تست استفاده کنید و به دلخواه آن را گریل کنید. امروز ساندویچ کباب تابهای با پنیر و سس مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری ۱ ق غذا خوری
نان باگت یا تست به مقدار لازم
پنیر ورقهای در صورت دلخواه به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر به مقدار لازم
ابتدا پیاز را رنده ریز بزنید و آب آن را خوب بگیرید سپس داخل کاسه به همراه گوشت و ادویهها و نمک شروع به ورز دادن کنید تا حسابی منسجم شود سپس کف تابه مورد نظر را کمی چرب کنید و مایه کباب تابهای را کف تابه پهن کنید و با قاشق چوبی گوشت را خط انداخته و به برشهای منظم تقسیم کنید.
سپس تابه را روی حرارت قرار دهید ابتدا شعله را کم کنید تا کم کم گوشت آب انداخته سپس حرارت را بالا ببرید تا کباب تابهای سرخ شود. در همین حین فلفل دلمه را خرد کنید و کنار فضای خالی تابه آن را نیز سرخ کنید.
گوجه فرنگی را پوست را بگیرید و و نگینی ریز خرد کنید و به همراه سیر پوره شده و فلفل دلمه سرخ شده داخل تابه ریخته و کمی فلفل سیاه و نمک بزنید و مواد را تفت دهید تا آب گوجه کشیده و نرم شوند.
در ادامه قارچها را اسلایس کنید و داخل تابه با حرارت بالا به همراه نمک و آویشن و پودر سیر خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده سپس از روی حرارت بردارید.
نان باگت را از وسط باز کنید و روی یک طرف نان مقداری از سس گوجه بریزید و بعد یک برش کباب تابهای قرار دهید و روی آن قارچ سرخ شده بگذارید سپس کمی جعفری و در صورت دلخواه پنیر ورقه قرار دهید و ساندویچ را داخل دستگاه ساندویچ ساز یا داخل تابه گریل کنید. نوش جان
میتوانید این ساندویچ را گریل نکنید و پنیر را حذف کنید تا کالری کمتری داشته باشد.
میتوانید برای خوشمزهتر شدن کمی آبلیمو ترش به مایه کباب تابهای اضافه کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی…
فراشپز- شامی مرغ یک غذای خوشمزه کبابی است که میتوانید به راحتی در منزل تهیه…
فراشپز- پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است…
فراشپز- کوکو برای ما ایرانیها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از…
فراشپز- سوپ فلفل دلمهای یک سوپ رژیمی است و همچنین برای کسانی که به آنفولانزا…
فراشپز- ترایفل پرتقال یک دسر بسیار خوشمزه و لایهای است که از بیسکوییت پودر شده…