فراشپز- سوپ لوبیا چیتی یک انتخاب عالی برای طرفداران لوبیا چیتی و افرادی است که به غذاهای گیاهی علاقه دارند. غذایی ساده همراه با گیاهان مقوی که مواد غذایی لازم برای بدنتان را تامین میکند.
لوبیا چیتی: ۱ پیمانه (خیسانده از شب قبل)
پیاز: ۱ عدد بزرگ (نگینی خرد شده)
سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)
فلفل دلمهای: ۱ عدد (نگینی خرد شده)
گوجه فرنگی: ۲ عدد (پوره شده)
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
ذرت: ۱ پیمانه (کنسروی یا تازه)
چیلی: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر، بسته به ذائقه)
زیره: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
آب یا آب مرغ: ۴ پیمانه
گشنیز تازه: برای تزیین
آمادهسازی لوبیا: لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نرم شود.
تفت دادن سبزیجات: در یک قابلمه، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمهای را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
اضافه کردن گوجه فرنگی و رب: پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند.
اضافه کردن ادویهها: چیلی، زیره، آویشن، نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید.
اضافه کردن لوبیا و آب: لوبیا پخته شده، ذرت و آب یا آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید سوپ به جوش آید.
پخت سوپ: حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزد تا غلیظ شود و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
سرو: سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و با گشنیز تازه خرد شده تزیین کنید. میتوانید سوپ را با نان تست یا چیپس تورتیلا سرو کنید.
میتوانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ خرد شده نیز در این سوپ استفاده کنید.
برای طعم تندتر، میتوانید از فلفل چیلی بیشتری استفاده کنید.
میتوانید از انواع دیگر لوبیا نیز در این سوپ استفاده کنید.
برای غلظت بیشتر سوپ میتوانید مقداری از لوبیاها را له کنید و به سوپ اضافه کنید.
امیدوارم از این سوپ خوشمزه لذت ببرید!
منبع: دلگرم
فراشپز- پنیر ورقه ای یکی پنیر های فرآوری شده بود که یک محصول غذایی که…
فراشپز- سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از…
فراشپز- هر منطقه از ایران برای نوروز خوراکیهای خاصی دارد؛ شیرینیهایی که حالا شهرت ملی…
فراشپز- خورش کنگر از غذاهای خوشمزه و بهاری است که در سفره خانوادههای ایرانی طرفداران…
فراشپز- تا حالا هر جور ماهی را مزه دار و سرخ می کردید را کنار…
فراشپز- زولبیا، این شیرینی ترد و طلایی، بدون شربت خوشمزه و معطرش کامل نمیشود! شربت…