آشپزی

دستور پخت سوپ لوبیای مکزیکی

فراشپز- سوپ لوبیا چیتی یک انتخاب عالی برای طرفداران لوبیا چیتی و افرادی است که به غذا‌های گیاهی علاقه دارند. غذایی ساده همراه با گیاهان مقوی که مواد غذایی لازم برای بدنتان را تامین می‌کند.

مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه (خیسانده از شب قبل)

پیاز: ۱ عدد بزرگ (نگینی خرد شده)

سیر: ۲ حبه (ریز خرد شده)

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد (نگینی خرد شده)

گوجه فرنگی: ۲ عدد (پوره شده)

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

ذرت: ۱ پیمانه (کنسروی یا تازه)

چیلی: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر، بسته به ذائقه)

زیره: ۱ قاشق چایخوری

آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن زیتون: به مقدار لازم

آب یا آب مرغ: ۴ پیمانه

گشنیز تازه: برای تزیین

طرز تهیه

آماده‌سازی لوبیا: لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

تفت دادن سبزیجات: در یک قابلمه، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

اضافه کردن گوجه فرنگی و رب: پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند.

اضافه کردن ادویه‌ها: چیلی، زیره، آویشن، نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید.

اضافه کردن لوبیا و آب: لوبیا پخته شده، ذرت و آب یا آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید سوپ به جوش آید.

پخت سوپ: حرارت را کم کنید و بگذارید سوپ به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزد تا غلیظ شود و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

سرو: سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و با گشنیز تازه خرد شده تزیین کنید. می‌توانید سوپ را با نان تست یا چیپس تورتیلا سرو کنید.

نکات لازم جهت تهیه سوپ لوبیا چیتی

می‌توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ خرد شده نیز در این سوپ استفاده کنید.

برای طعم تندتر، می‌توانید از فلفل چیلی بیشتری استفاده کنید.

می‌توانید از انواع دیگر لوبیا نیز در این سوپ استفاده کنید.

برای غلظت بیشتر سوپ میتوانید مقداری از لوبیا‌ها را له کنید و به سوپ اضافه کنید.

امیدوارم از این سوپ خوشمزه لذت ببرید!

منبع: دلگرم

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پنیر چدار خانگی

فراشپز- پنیر ورقه ای یکی پنیر های فرآوری شده بود که یک محصول غذایی که…

3 ساعت ago

طرز تهیه سس کارامل برای انواع دسر و شیرینی

فراشپز- سس کارامل یکی از انواع سس‌های بسیار کاربردی در شیرینی‌پزی است که می‌توانید از…

4 ساعت ago

طعم شیرین نوروز با شیرینی‌های محلی

فراشپز- هر منطقه از ایران برای نوروز خوراکی‌های خاصی دارد؛ شیرینی‌هایی که حالا شهرت ملی…

5 ساعت ago

راز خوشمزگی خورش کنگر شیرازی

فراشپز- خورش کنگر از غذاهای خوشمزه و بهاری است که در سفره‌ خانواده‌های ایرانی طرفداران…

6 ساعت ago

(ویدیو) روش درست مزه دار کردن وسرخ کردن ماهی

فراشپز- تا حالا هر جور ماهی را مزه دار و سرخ می کردید را کنار…

8 ساعت ago

طرز تهیه شربت زولبیا خانگی بدون گلوکز

فراشپز- زولبیا، این شیرینی ترد و طلایی، بدون شربت خوشمزه و معطرش کامل نمی‌شود! شربت…

9 ساعت ago