فراشپز- “شور ماهی پلو” یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر میباشد. طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.
برنج:۳ لیوان
شوید پاک شده و خرد شده: ۲۰۰ گرم
ماهی شور متوسط:۱ عدد متوسط
کشمش: ۱ تا ۲ پیمانه
پودر لیموعمانی: ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پیاز داغ: ۱ قاشق سوپخوری
ابتدا ماهی شور را به مدت ۳ ساعت در آب سرد قرار دهید و طی آن چند بارآب آن را عوض کنید تا شوری ماهی گرفته شود. برنج را هم بشویید و ۲-۳ ساعت در آب و نمک خیس دهید.
سپس برنجها را با شوید آبکشی کنید و دم دهید. ماهی را هم پس از تمیز کردن تکه کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس کشمش شسته شده را به ماهی اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد پودر لیمو عمانی، پیاز داغ، فلفل و زردچوبه را به ماهی و کششمش تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. ماهی را میتوانید جداگانه در کنار برنج سرو کنید و یا هنگام دم دادن برنج لابه لای آن بریزید.
نکته: میتوانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.
شور ماهی پلو را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی آموزش میدهد که چگونه نانی نرم و پفکی…
فراشپز- اگر بهدنبال درست کردن دسری مناسب برای میلکردن یا میزبانی از مهمانهای خود هستید،…
فراشپز- برای اینکه هم تنوعی به وعده صبحانه بدهید، هم در این روزهای زمستان که…
فراشپز- گزارشی از آخرین یافتههای علمی درباره یک ماده مغذی کمتر شناختهشده، تحقیقات جدید نشان…
فراشپز- پیتزا یکی از آن غذاهای خوشمزهای است که طی مراحل آماده سازی آن نیز…
فراشپز- با همراهی یک آشپز اسپانیایی در این ویدئو، طرز تهیه فیله مرغ آبدار و…