آشپزی

دستور پخت فتوچینی با سس آلفردو

فراشپز- فتوچینی یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد که با پاستای فتوچینی که به اسم مشهور است تهیه می‌شود و شما می‌توانید آن را به روش‌های مختلف تهیه کنید. در این رسپی از مرغ و قارچ و سس بشامل برای تهیه این غذا استفاده شده است که طعمی بی نظیر به آن می‌دهد و شما به دلخواه می‌توانید مقدار‌ها را مطابق با سلیقه خود کم و زیاد کنید. فتوچینی به معنی روبان کوچک می‌باشد و نوعی پاستا می‌باشد که بیشتر در رم تهیه می‌شود.

شکل این پاستا به شکل نواری صاف و ضخیم می‌باشد. فتوچینی آلفردو یکی غذا‌های بسیار محبوب مردم آمریکا می‌باشد. امروز در فراشپز طرز تهیه فتوچینی آلفردو با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

خامه ۲ ق غذا خوری

آرد ۱ ق غذا خوری

شیر ۱ پیمانه

پاستا فتوچینی ۲۰۰ کرم

قارچ ۲ پیمانه

کره ۱ ق غذا خوری

جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه

نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه فتوچینی آلفردو با مرغ

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. سپس سینه مرغ بدون استخوان را که از قبل برش زدید را به همراه پیاز و ادویه‌ها و نمک تفت دهید تا سینه مرغ پخته شد، باید حرارت را کم کنید تا مرغ‌ها خوب مغز پخت شوند.

مرحله دوم: تفت دادن قارچ

قارچ‌ها را پوست بگیرید و اسلایس کنید و کمی آبلیمو به آن بزنید تا سیاه نشوند. داخل یک تابه کمی کره ریخته و قارچ‌ها را به همراه کره تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و بعد سیر رنده شده را به قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم: تهیه سس آلفردو

آرد را روی قارچ بپاشید و مواد را روی حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا موا یکدست شود و در انتها مرغ تفت خورده را اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا کمی سس جا افتاده شود.

مرحله چهارم: تهیه فتوچینی با سس بشامل

داخل یک قابلمه آب و روغن و نمک ریخته و صبر کنید تا آب بجوش بیاید و پاستا قتوچینی را بدون خرد کردن به صورت درسته داخل آب بریزید و پاستا را طبق بسته بندی روی آن بگذارید تا پخته شود و بعد آبکش کنید و بدون گرفتن آب سرد به مواد سس اضافه کنید و هم بزنید و در انتها خامه و جعغری را اضافه کنید و بعد از اینکه سس به خورد مواد رفت داخل بشقاب ریخته و با پنیر پارمزان سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه فتوچینی خوشمزه و لذیذ با مرغ و خامه

افزودن خامه باعث بافت کرمی به پاستا می‌شود و به دلخواه است.‌

می‌توانید کمی پنیر پارمزان به مواد سس اضافه کنید.

کمی از آب پاستا به سس اضافه کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

5 ساعت ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

7 ساعت ago

(ویدیو) ۴ نوع مزه دار کردن جدید جوجه و مرغ

فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…

8 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ «چیلی داگ»؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…

8 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه یک عصرانه خوشمزه فقط با آرد و تخم مرغ

فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…

9 ساعت ago

۱۵ غذای ساده و سریع با ماکارونی؛ خوشمزه و مناسب هر سلیقه

فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…

10 ساعت ago