آشپزی

دستور پخت ماهی با رب انار؛ یک طعم دلچسب و متفاوت

فراشپز- ماهی یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه است که شما می‌توانید با سس‌های مختلف آن را تهیه کنید این بار قرار است یک ماهی مخصوص با رب انار به شما یاد دهیم که فوق العاده عالی و خوش طعم است و برای این که از طعم‌های خسته کننده و تکراری ماهی خسته نشوید یک بار این سس مرینت را تست کنید و می‌توانید به دلخواه برای رژیمی‌تر شدن داخل فر و سرخکن این ماهی عالی را تهیه کنید تا روغن کمتری استفاده شود. امروز در فراشپز طرز تهیه ماهی با رب انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

ماهی دلخواه ۱ عدد

رب انار ملس ۲ ق غذا خوری

آبلیمو ۱ ق غذا خوری

فلفل عنابی ۱ عدد

زعفران دم کرده به مقدار لازم

روغن مایع به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی با رب انار

مرحله اول: آماده سازی ماهی

ابتدا باید ماهی مورد نظر خود را بشورید و خرد کنید شما می‌توانید از ماهی قزل آلا یا سفید یا هر نوع ماهی که دوست دارید استفاده کنید و بعد از شستن خشک کنید و با کمی نمک مزه دار کنید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: تهیه سس مرینت

برای تهیه سس باید رب انار را به همراه کمی نمک و روغن مایع و آبلیمو تازه و فلفل عنابی خوب مخلوط کنید و کمی روغن مایع نیز بزنید.

مرحله سوم: مزه دار کردن ماهی

در ادامه باید ماهی را از یخچال خارج کنید و سس تهیه شده با کمک فرچه روی ماهی رومال کنید و روی ظرف را پوشانده و برای ۲ ال‌ی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ماهی‌ها مزه دار شود.

مرحله چهارم: پخت ماهی

در ادامه باید کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید یا چرب کنید و ماهی را داخل سینی فر قرار دهید و با حرارت ۲۰۰ درجه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شود و به همراه برنج یا شوید پلو میل کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت ماهی با رب انار‌

می‌توانید در سرخکن بدون روغن روی برنامه ماهی نیز قرار دهید تا پخته شود.

بجای آبلیمو می‌توانید از آب نارنج نیز استفاده کنید.

فلفل عناپی را باید بکشنید و خرد کنید و داخل سس مرینت بریزید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

جادوی انگور سیاه برای سلامت

فراشپز- انگور سیاه از جمله جواهرات طبیعت در دنیای میوه‌ها است و علاوه بر خوشمزگی…

2 دقیقه ago

طرز تهیه ذرت مکزیکی با خامه و شیر به سبک بازاری

فراشپز- ذرت خامه‌ای را با چند قلم مواد اولیه در دسترس به راحتی و به…

38 دقیقه ago

طرز پخت پیتزا مرغ سوخاری

فراشپز- پیتزا مرغ سوخاری یکی از پیتزا‌های خوشمزه و ایده آل است که می‌توانید به…

2 ساعت ago

فوت و فن پخت کتلت مرغ و بروکلی بدون سیب زمینی

فراشپز- کتلت مرغ و بروکلی؛ یکی از انواع کتلت‌ها می‌باشد که با کلم بروکلی بسیار…

3 ساعت ago

طرز تهیه بیسکویت «های بای» مغزدار خانگی

فراشپز- بیسکوئیت های بای، یکی از پرطرفدارترین بیسکویت‌ها می‌باشد که در ایران بسیار محبوب است…

3 ساعت ago

درمان عفونت معده با این ترکیبات جادویی

فراشپز- عفونت‌های مکرر معده ممکن است به دلیل مصرف مواد غذایی غیربهداشتی یا آب بدون…

4 ساعت ago