آشپزی

دستور پخت مرغ شکم پر رستورانی بدون فر

فراشپز- “مرغ شکم پر” یکی از غذا‌های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد متنوعی پخته می‌شود. این غذای خوشمزه تقریبا در تمام شهر‌های کشور با یک روش مشابه تهیه می‌شود، البته مواد داخل شکم مرغ و طعم دهنده‌های آن ممکن است متفاوت باشند.

در ادامه این مطلب در طرز تهیه این مرغ خوشمزه با ما همراه باشید:

مواد لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

مرحله اول

برای درست کردن مرغ شکم پر خوشمزه در قابلمه ابتدا مرغ را بشورید و داخل شکم مرغ را خوب تمیز کنید و کنار بگذارید. حالا ۲ عدد پیاز را خلالی خورد کنید در ادامه سیر و فلفل دلمه هم خورد کنید. سپس حالا پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را داخل ظرف بریزید و بهش روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی زعفران اضافه کنید؛ و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و سپس مرغ را باهاش مزه دار کنید.

مرحله دوم

کمی زردچوبه به مرغ بزنید و با دست خوب ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های مرغ رنگ بگیرد و مزه دار شود. حالا کمی از مواد را داخل شکم مرغ بریزید و بقیه هم اطراف مرغ قرار دهید. در ظرف را بگذارید و مرغ را داخل یخچال قرار دهید تا چند ساعت مزه دار شود. حالا مواد داخل شکم مرغ را آماده کنید ۲ عدد پیاز را خلالی خورد کنید. داخل کمی کره تفت دهید سبک که شد بهش زردچوبه اضافه کنید.

مرحله سوم

کمی که تفت خورد بهش کشمش، گردو، زرشک و جعفری ساتوری را اضافه و تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند در آخر هم کمی رب انار اضافه کنید و هم بزنید تا طعم‌ها به خورد هم بروند؛ و بعد چند دقیقه مواد داخل شکم مرغ آماده شده است را کنار بگذارید. حالا مواد مزه دار شده مرغ را از داخل شکم مرغ خالی کنید و هر دو طرف مرغ را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود. طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

مرحله چهارم

حالا مخلوط کشمش و زرشک را داخل شکم مرغ بریزید و با سیب زمینی مهار کنید تا مواد از داخل شکم مرغ خارج نشود و با یک نخ دست و پای مرغ را ببندید. برای سس مرغ شکم پر هم ۱ عدد پیاز را خلالی خورد سبک که شد بهش زردچوبه، رب گوجه و رب انار اضافه کنید و تفت دهید؛ و بعد مرغ را در سس قرار دهید بعدش آب جوش اضافه کنید تا بجوش بیاد.

مرحله پنجم

در قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم حدودا ۱ ساعت بپزد یک ربع آخر پخت مرغ هم بهش زعفران و آلو یا برگ قیصی اضافه کنید. بزارید سس حسابی غلیظ و خوب جا بیافتد. میتوانید قبل از سرخ کردن مرغ هم مواد را داخل شکم مرغ بریزید و با نخ بدوزید و بعد سرخ کنید بعد از یک ساعت مرغ شما آماده است. سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید و با عشق نوش جان کنید. طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

سخن آخر

اگر می‌خواهید مهمان‌ها یا خانواده خود را با یک غذای خوشمزه و متفاوت شگفت‌زده کنید، می‌توانید مرغ شکم پر درست کنید. این غذا یکی از غذا‌های به ویژه است که می‌توانید آن را به راحتی هم با فر هم با قابلمه بپزید. با استفاده از دستور پخت بالا، این غذای خوشمزه را برای عزیزانتان درست کنید.

منبع: مجله نی نی بان

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

4 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

5 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

6 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago