آشپزی

دستور پخت نافله خوزستانی اصل

فراشپز- نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.

خوزستان استانی در جنوب غربی ایران است که نه تنها جاذبه های گردشگری متنوعی دارد بلکه دارای غذاهای خوشمزه و سنتی است که اغلب گرم و تند هستند. نافله یکی از غذاهای سنتی استان خوزستان به شمار می آید که طعمی ملس دارد و با موادی چون گوشت، پیاز، سرکه و… تهیه می شود. برای تهیه نافله غذای خوزستانی این بخش را مطالعه کنید و با رسپی نافله خوزستانی اصل همراه شوید.

مواد لازم نافله خوزستانی

مواد لازم میزان لازم
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
آرد نخودچی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ چهار عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سرکه یک فنجان کوچک
شکر دو فنجان
آب مقداری
روغن یا کره به میزان لازم
نعناع به میزان لازم

طرز تهیه نافله خوزستانی

  1. پیاز را با رنده متوسط رنده کرده و سپس آن را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
  2. داخل یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را همراه  پیاز بریزید.
  3. به گوشت آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.
  4. به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به شکل کوفته قلقلی و گرد در بیاورید.
  5. کوفته های قلقلی ها را درون تابه کمی سرخ کنید و سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  6. دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل در کمی روغن سرخ کنید.
  7. سپس به آن آب،نعنا ساییده،سرکه و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بجوشند.
  8. نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید.
  9. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید نافله ها مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جوش بخورند و سس غلیظ شود.
  10. کوفته ها را به همراه سس درون ظرف بچینید و به همراه نان سرو نمایید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

(ویدئو) نوشیدنی‌هایی معجزه می‌کنند؛ مشکل خواب خود را حل کنید

فراشپز- خیلی از پزشکان معتقدند که معجزه خواب راحت، درمان بسیاری از مشکلات روحی و…

6 ساعت ago

۳ دستور غذای سریع و ساده با برنج

فراشپز- برنج یکی از غلات بسیار محبوب است و در وعده‌های غذایی اکثر ایرانی‌ها و…

7 ساعت ago

(ویدئو) نان کُره‌ای؛ ترکیبی بی‌نظیر از پنیر، سیر و پیازچه

فراشپز- این ویدئو که در خیابان‌های سئول کره جنوبی ضبط شده است، فرآیند پخت یک…

8 ساعت ago

چرا شب‌ها باید وعده‌های غذایی سبکتری بخوریم

فراشپز- وعده‌های غذایی سنگین بعد از ساعت ۵ عصر می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع…

8 ساعت ago

(ویدئو) طرز تهیه پاستا با تن ماهی به روش آشپز ایتالیایی

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ایتالیایی این پاستا را با استفاده از ۲۵۰ گرم…

9 ساعت ago

پلو مرغ آفریقایی با مرغ مرینیت شده؛ حتما امتحان کنید

فراشپز- پلو آفریقایی بسیار خوشمزه است که با سینه مرغ طعم دار شده و پر…

10 ساعت ago