فراشپز- نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.
خوزستان استانی در جنوب غربی ایران است که نه تنها جاذبه های گردشگری متنوعی دارد بلکه دارای غذاهای خوشمزه و سنتی است که اغلب گرم و تند هستند. نافله یکی از غذاهای سنتی استان خوزستان به شمار می آید که طعمی ملس دارد و با موادی چون گوشت، پیاز، سرکه و… تهیه می شود. برای تهیه نافله غذای خوزستانی این بخش را مطالعه کنید و با رسپی نافله خوزستانی اصل همراه شوید.
مواد لازم | میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو |
آرد نخودچی | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | چهار عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
سرکه | یک فنجان کوچک |
شکر | دو فنجان |
آب | مقداری |
روغن یا کره | به میزان لازم |
نعناع | به میزان لازم |
منبع: نمناک
فراشپز- خیلی از پزشکان معتقدند که معجزه خواب راحت، درمان بسیاری از مشکلات روحی و…
فراشپز- برنج یکی از غلات بسیار محبوب است و در وعدههای غذایی اکثر ایرانیها و…
فراشپز- این ویدئو که در خیابانهای سئول کره جنوبی ضبط شده است، فرآیند پخت یک…
فراشپز- وعدههای غذایی سنگین بعد از ساعت ۵ عصر میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع…
فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ایتالیایی این پاستا را با استفاده از ۲۵۰ گرم…
فراشپز- پلو آفریقایی بسیار خوشمزه است که با سینه مرغ طعم دار شده و پر…