آشپزی

دستور پخت نان شکم پر با خمیر خانگی

فراشپز- برای خیلی از افراد غذا‌های نانی مثل غذا‌های برنجی و خورشتی یک غذای کامل و سیرکننده محسوب نمی‌شود. اما نان شکم‌پری که دستور تهیه آن را می‌خواهیم در اختیارتان قرار دهیم تمام تصوراتتان را در مورد این نوع غذا‌ها تغییر می‌دهد. نان شکم پر با خمیر خانگی درست شده و محتویات داخلش شامل گوشت قلقلی و پنیر خوش‌طعم و کم‌نمک موزارلاست. با طرز تهیه نان شکم پر همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه نان شکم پر

گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

پودر سوخاری یک‌سوم پیمانه

جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

پودر سیر یک قاشق چای‌خوری

پودر پنیر پارمسان یک‌سوم پیمانه

پنیر موزارلا گیلاسی به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

سس به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر

مایه خمیر ۱۰ گرم

آب ولرم یک‌چهارم پیمانه

شکرنصف قاشق چای‌خوری

آب نصف پیمانه

روغن مایع سه قاشق سوپ‌خوری

آرد دو پیمانه

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه نان شکم پر

مرحله اول

برای شروع گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پودر سوخاری، جعفری خرد شده، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید. سس کچاپ را هم اضافه کنید و به کمک دست مواد را با هم ورز دهید.

مرحله دوم

به اندازه یک قاشق چای‌خوری از مواد بردارید و قلقلی کنید.

مرحله سوم

مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. گوشت قلقلی‌ها را داخل تابه بچینید و تمام طرف آنها را سرخ کنید.

مرحله چهارم

برای تهیه خمیر مایه خمیر، آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کنید و یک رب استراحت دهید. سپس آب، روغن مایع، آرد و نمک را اضافه کنید و مواد را حدود نیم ساعت استراحت دهید.

مرحله پنجم

بعد از این که خمیر نیم ساعت استراحت کرد، آماده مصرف است. آن را به اندازه یک مشت چونه‌گیری کنید و به کمک دست پهن کنید.

مرحله ششم

روی خمیر سس کچاپ بریزید و به کمک قاشق سس را پهن کنید. گوشت قلقلی‌های سرخ شده را همراه یک عدد پنیر موزارلای گیلاسی روی خمیر قرار دهید و جوری آن را بپیچید که در مغز نان قرار گیرند.

مرحله هفتم

داخل یک کاسه روغن مایع، جعفری خرد شده و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.

مرحله هشتم

یک قالب فر دایره‌ای شکل بردارید و نان‌ها را دورتادور آن بچینید. به کمک یک قلمو روی نان‌ها را به روغن آغشته کنید و قالب را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

مرحله نهم

بعد از بیست دقیقه نان شکم پر آماده است. آن را از فر بیون آورده و با سس کچاپ سرو کنید. نوش جان!

این نان شکم‌پر را با سس تند و شیرین تایلندی هم می‌توانید سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

4 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

5 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

6 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago