آشپزی

دستور پخت نان شکم پر با خمیر خانگی

فراشپز- برای خیلی از افراد غذا‌های نانی مثل غذا‌های برنجی و خورشتی یک غذای کامل و سیرکننده محسوب نمی‌شود. اما نان شکم‌پری که دستور تهیه آن را می‌خواهیم در اختیارتان قرار دهیم تمام تصوراتتان را در مورد این نوع غذا‌ها تغییر می‌دهد. نان شکم پر با خمیر خانگی درست شده و محتویات داخلش شامل گوشت قلقلی و پنیر خوش‌طعم و کم‌نمک موزارلاست. با طرز تهیه نان شکم پر همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه نان شکم پر

گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

پودر سوخاری یک‌سوم پیمانه

جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

پودر سیر یک قاشق چای‌خوری

پودر پنیر پارمسان یک‌سوم پیمانه

پنیر موزارلا گیلاسی به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

سس به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر

مایه خمیر ۱۰ گرم

آب ولرم یک‌چهارم پیمانه

شکرنصف قاشق چای‌خوری

آب نصف پیمانه

روغن مایع سه قاشق سوپ‌خوری

آرد دو پیمانه

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه نان شکم پر

مرحله اول

برای شروع گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پودر سوخاری، جعفری خرد شده، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه کنید. سس کچاپ را هم اضافه کنید و به کمک دست مواد را با هم ورز دهید.

مرحله دوم

به اندازه یک قاشق چای‌خوری از مواد بردارید و قلقلی کنید.

مرحله سوم

مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. گوشت قلقلی‌ها را داخل تابه بچینید و تمام طرف آنها را سرخ کنید.

مرحله چهارم

برای تهیه خمیر مایه خمیر، آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کنید و یک رب استراحت دهید. سپس آب، روغن مایع، آرد و نمک را اضافه کنید و مواد را حدود نیم ساعت استراحت دهید.

مرحله پنجم

بعد از این که خمیر نیم ساعت استراحت کرد، آماده مصرف است. آن را به اندازه یک مشت چونه‌گیری کنید و به کمک دست پهن کنید.

مرحله ششم

روی خمیر سس کچاپ بریزید و به کمک قاشق سس را پهن کنید. گوشت قلقلی‌های سرخ شده را همراه یک عدد پنیر موزارلای گیلاسی روی خمیر قرار دهید و جوری آن را بپیچید که در مغز نان قرار گیرند.

مرحله هفتم

داخل یک کاسه روغن مایع، جعفری خرد شده و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.

مرحله هشتم

یک قالب فر دایره‌ای شکل بردارید و نان‌ها را دورتادور آن بچینید. به کمک یک قلمو روی نان‌ها را به روغن آغشته کنید و قالب را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

مرحله نهم

بعد از بیست دقیقه نان شکم پر آماده است. آن را از فر بیون آورده و با سس کچاپ سرو کنید. نوش جان!

این نان شکم‌پر را با سس تند و شیرین تایلندی هم می‌توانید سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

کی باید شام بخوریم؟

فراشپز- زمان خوردن شام، انتخاب سبکی از زندگی است که بار فرهنگی زیادی دارد. کلیشه‌های…

14 ثانیه ago

فوت و فن پخت همبرگر عدس؛ کم کالری و مقوی

فراشپز- اگر از علاقه‌مندان به انواع برگر هستید، باید گفت که با حبوبات هم می‌توان…

36 دقیقه ago

(ویدئو) طرز تهیه کرفس پلو با گوشت چرخ کرده

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳ پیمانه برنج، ۳…

1 ساعت ago

دستور پخت والک پلو؛ یک شام خوش عطر و بو

فراشپز- والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست می‌کنند.“والک پلو”…

2 ساعت ago

طرز تهیه کوکی شکری ساده ؛ یک عصرانه ترد و دلچسب

فراشپز- ترکیب کوکی با چای یا قهوه از جمله محبوب‌ترین ترکیب‌های وعده عصرانه است. کوکی‌ها…

3 ساعت ago

طرز تهیه خرما بار، میان وعده مقوی در زمستان

فراشپز- در این مقاله با بهترین دستور برای تهیه انرژی بار خرما آشنا خواهید شد.…

4 ساعت ago