فراشپز- با ساده ترین و کمترین مواد در سریع ترین زمان ممکن در منزل نان لواش درست کنید. نانی نرم و خوشمزه با ماندگاری بالا و بدون هیچ مواد افزودنی. ۲ لیوان آرد ۱۰ عدد نان لواش به شما می دهد که می توانید این نان ها در یخچال نگهداری کنید و با آن انواع ساندویچ ها و کباب ها را سرو و نوش جان کنید.
آرد ۲ لیوان
آب سرد ۳ لیوان
روغن مایع یا زیتون ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
دو لیوان آرد را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. شما می توانید از هر آردی استفاده کنید آرد شیرینی یا گندم. یک قاشق روغن زیتون، کنجد یا مایع که در دسترس دارید به آرد اضافه می کنید. یک قاشق چای خوری هم نمک به آرد اضافه می کنیم و ۳ لیوان آب داخل کاسه می ریزید و حدود ۷ دقیقه مواد را ترکیب می کنید تا بافت آرد کاملا باز شود. آبی که استفاده می کنید به دمای محیط رسیده باشد و خیلی سرد نباشد. اگر دلتان می خواهد آرد و آب را با میکسر هم بزنید یک دقیقه برای این کار کافی است.
یک ماهیتابه را روی حرارت می گذارید تا داغ داغ شود. یک ملاقه پر از مایع نان را در مرکز ماهیتابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا مایع در ماهیتابه پخش شود.
ماهیتابه را از روی حرارت کمی بالاتر می آوریم و با ماهیتابه بازی می کنیم و به اطراف کج می کنیم تا قطر مایع نان کمی بزرگ تر شود و نان پخته شده ما کمی بزرگ تر شود.
مجدد ماهیتابه را روی حرارت می گذاریم و زیر حرارت را کم می کنیم. در حین اینکه نان خودش را می گیرد ممکن است حباب هایی روی آن مشاهده کنید. در این صورت با یک قاشق روی آن بکشید تا حفره ها از بین برود و پر شود. البته روی همه نان ها این حفره ها ایجاد نمی شود و مایع ما کمی که استراحت کند لواش های بعدی بدون حفره خواهد بود. اگر مایع را همان ابتدا خوب هم بزنید حفره ایجاد نمی شود.
نان که حرارت ببیند لبه هایش بالا می آید که در این زمان باید نان را برگردانیم و ۳۰ ثانیه که ماند دوباره نان را برعکس می کنیم به روی اولش که روی اصلی نان است.
حالا با یک کف گیر لبه های نان را فشار می دهیم. همینکه فشار می دهیم باد می کند چون حرارتش بالا می رود. این کار موجب پف کردن نان می شود. زمانی که کف گیر را فشار می دهید آب داخل نان تبخیر می شود و پف می کند. هر قسمت نان را با کف گیر فشار دهید موجب پف کردن نان می شود بنابراین به شکل دایره ای همه جای نان را منظم انجام دهید تا پف کند. وقتی نان پف کرد با کف گیر فشار می دهیم تا پف بخوابد.
بعد از اینکه این کار را کردید می توانید نان را ازماهیتابه بردارید. نان آماده است. برای پخت نان بعدی قبل از هر چیزی با دستمال کاغذی ماهیتابه را تمیز کنید که سیاهی وجود نداشته باشد.
فراشپز- اگر شما هم از این مشکل رنج میبرید و شبها به دنبال راهی برای…
فراشپز- کبد در فرایند سمزدایی از بدن عملکردی فوقالعاده دارد، اما اگر میخواهید این فرایند…
فراشپز- چربی سوزی یکی از دغدغه های افراد مبتلا به افزایش وزن است. دمنوشی وجود…
فراشپز- قیمه توماتیز یکی از انواع غذاهای محلی و خوشمزه کردی است که به قیمه…
فراشپز- خورش تره یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب کردی است که شباهت زیادی…
فراشپز- در این مطلب میتوانید مهمترین نکات تهیه خورشت قیمه را یاد بگیرید و از…