آشپزی

دستور پخت والک پلو؛ یک شام خوش عطر و بو

فراشپز- والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست می‌کنند.“والک پلو” است و بسیار خوشمزه است. این مقدار مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیست.

مواد لازم برای درست کردن والک پلو خوشمزه

برنج: (۴ پیمانه)

والک: (۵۰۰ گرم)

ساقه سیر تازه: (۲ شاخه)

روغن: (۳ تا ۴ قاشق سوپخوری)

نمک: (به میزان لازم)

پخت والک پلو

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید.

والک‌ها را هم بشویید و در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافه آن رفت، به صورت درشت خرد کنید.

داخل قابلمه‌ای ۲ لیتر آب بریزید. آب برنج را خالی کنید و به همراه مقداری روغن پخت و پز و والک‌های خرد شده داخل قابلمه آب بریزید. حرارت زیر قابلمه را بالا ببرید تا آب بجوشد و برنج آب را بکشد. بعد از جمع شدن آب برنج، حرارت را کم کنید و دم کنی روی در قابلمه بگذارید و منتظر بمانید تا برنج به آرامی دم بکشد.

اگر بخواهید این برنج خوش عطر‌تر شود میتوانید به برنجتان سیر تازه هم اضافه کنید. همچنین این پلو را در کنار گوشت مغز ران گوسفند سرو کنید.

والک چیست

سیر وحشی یا والک گیاهی خوراکی می‌باشد، اما خیلی آسان با بسیاری از گیاهی سمی مانند موگه تداخل پیدا می‌کند برخی از مردم آن را سمی می‌دانند.

گیاه والک چه خواصی دارد؟

– این گیاه اشتها آور می‌باشد و نیز می‌تواند ادرار را بیشتر نمایید.

– در گیاه والک خاصیت از بین بردن اسیدی بودن خون وجود دارد.

– این گیاه می‌توانند برای سرگیجه بسیار مفید باشد.

– مالیده شدن موضعی آن می‌تواند که در درمان آبسه و کورک مؤثر باشد.

– این گیاه دارای منبعی کامل از ویتامین c می‌باشد.

نکات تکمیلی در مورد والک پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد.

والک پلو را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

(ویدئو) طرز تهیه یک غذای متفاوت با هویج و تخم مرغ

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز کانادایی با ۲۰۰ گرم برنج، یک عدد تخم مرغ،…

18 دقیقه ago

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی به روش بازاری

فراشپز- لیمو عمانی یکی از انواع چاشنی پرطرفدار و پرمصرف ایرانی است که به راحتی…

1 ساعت ago

کی باید شام بخوریم؟

فراشپز- زمان خوردن شام، انتخاب سبکی از زندگی است که بار فرهنگی زیادی دارد. کلیشه‌های…

2 ساعت ago

فوت و فن پخت همبرگر عدس؛ کم کالری و مقوی

فراشپز- اگر از علاقه‌مندان به انواع برگر هستید، باید گفت که با حبوبات هم می‌توان…

2 ساعت ago

(ویدئو) طرز تهیه کرفس پلو با گوشت چرخ کرده

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳ پیمانه برنج، ۳…

3 ساعت ago

طرز تهیه کوکی شکری ساده ؛ یک عصرانه ترد و دلچسب

فراشپز- ترکیب کوکی با چای یا قهوه از جمله محبوب‌ترین ترکیب‌های وعده عصرانه است. کوکی‌ها…

4 ساعت ago