فراشپز- پلو نخود فرنگی، یکی از خوشمزهترین و مقویترین پلوها میباشد که از نخود فرنگی استفاده میشود. شما بنا به سلیقه خود میتوانید این پلو خوشمزه را با گوشت چرخ کرده یا مرغ و یا گوشت تهیه کنید و به همراه سالاد یا ترشی سرو کنید. طرز تهیه این غذا بسیار آسان و کم خرج است و مانند لوبیا پلو میباشد با این تفاوت که بجای لوبیا از نخود برای تهیه این پلو استفاده میشود.
در فصل بهار که نخود فرنگی تازه به بازار میآید میتوانید این پلو را تهیه کنید و از خواص خوب نخود فرنگی بهرمند شوید. خواصی همچون مدیریت کنترل وزن، تقویت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به سیستم قلبی و عروقی و … هزاران خواص خوب دیگر را دارد. با طرز تهیه پلو نخود فرنگی زعفرانی مجلسی با گوشت چرخ کرده همراه ما باشید.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نخود فرنگی ۱.۵ پیمانه
برنج ۴ پیمانه
رب ۳ ق غذا خوری
زعفران دم شده ۱/۲ پیمانه
ادویه پلویی ۱ ق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، دارچین به مقدار لازم
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه ریخته و با مقداری روغن و زردچوبه کمی تفت دهید تا سبک و شیشهای شود در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
در ادامه تمام ادویهها را به گوشت بزنید و گوشت را خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد در ریختن ادویهها دست و دلباز باشید تا بوی زهم گوشت گرفته شود سپس رب را افزوده و هم بزنید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوش رنگ شود.
در ادامه نخود فرنگی را اضافه کنید و ۳ ق غذا خوری زعفران را بریزید و درب تابه را بگذارید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نخودها کمی نرم و روغن بیاندازد و در آخر پخت کمی نمک به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
در ادامه برنج را که از قبل با مقداری نمک و آب خیس کردید روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد مدام کف روی برنج را بگیرید و کمی زندهتر از همیشه برنج را بردارید و آبکش کنید کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار دهید و یک لابه برنج و یک لایه مواد نخود فرنگی و زعفران و کمی ادویه پلویی بریزید و همین طور لایهها را تکرار کنید تا مواد و برنج تمام شود سپس پلو نخود فرنگی را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا دم بکشد در انتها کمی کره یا روغن روی برنج بریزید و سرو کنید. نوش جان
شما به دلخواه میتوانید کمی ذرت نیز به مواد میانی اضافه کنید.
ادویه پلویی طعم این غذا را بی نظیر میکند پس حتما تهیه و استفاده کنید.
میتوانید از مرغ ریش ریش شده یا گوشت خورشتی استفاده کنید.
برنج حتما باید دون باشد که غذا شفته نشود.
منبع: پارسی دی
فراشپز- خواب، گوهری نایاب در زندگی پرهیاهوی امروز، پناهگاهی امن برای ذهن و جسم خسته…
فراشپز- بولانی کچالو یکی از غذاهای لذیذ و محبوب افغانستانی است با طرز تهیه آسان…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه برای کتلت گوشت: ۵۰۰ گرم…
فراشپز- سالاد سرشار از ویتامینها و مواد معدنی و غذایی عالی برای کاهش وزن میباشد،…
فراشپز- شیر پلو؛ یکی از غذاهای سنتی و ایرانی میباشد که مخصوص آذری زبانها میباشد…
فراشپز- کتلت یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین غذاهای فست فود یا فینگرفود در ایران و…