فراشپز- پنکیک؛ جزء خوشمزهترین میان وعده و صبحانهها میباشد که شما میتوانید تهیه کنید. پنکیکها انواع و اقسام مختلفی دارند میتوانید با انواع مواد در ساده و کاکائویی با میوه و خامه و عسل تهیه کنید ولی بعضی مواقع پیش میآید در منزل هوس پنکیک کنید ولی شیر نداشته باشید و زمان کافی برای خرید شیر نیست یا شاید شما هم جزء افرادی هستید که از مزه و بوی شیر بدتان میآید و نمیتوانید کیکها یا دسرهایی که در آن شیر به کار رفته است را بخورید و واقعا هم نمیشود از پنکیک خوشمزه بگذرید دست به کار شوید و اصلا نگران نباشید ما به شما یاد خواهیم داد چطور بدون شیر یک پنکیک خوشمزه و نرم درست کنید.
افزودن شیر به پنکیک باعث حل شدن آرد و باز شدن آن میشود و حالا با جایگزینی آن با آب و کمی تغییرات در رسپی شما میتوانید پنکیک بدون شیر را تهیه کنید. امروز در فراشپز پنکیک بدون شیر و ماست را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
آرد شیرینی پزی ۱ و ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چای خوری
نمک ۱/۲ ق چای خوری
شکر ۲ ق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۳ ق غذا خوری
آب ۱ و ۱/۴ پیمانه
وانیل ۱ ق چای خوری
ابتدا تمام مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود سپس در یک کاسه نسبتاً بزرگ آرد و نمک و شکر و بیکینگ پودر را بریزید و با هم مخلوط کنید.
وسط مخلوط مواد خشک را گود کنید و تخم مرغ، آب و کره و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی شروع به هم زدن کنید تا خوب مواد مخلوط شود و مایه پنکیک یکدستی حاصل شود سعی کنید خوب هم بزنید تا گوله آردها کاملا باز شود اگر احساس کردید آرد گوله شده میتوانید آن را از صافی عبور دهید.
یک تابه نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ داغ شود حرارت باید روی متوسط باشد اگر از نچسب بودن تابه خود اطمینان ندارید با قلمو کمی روغن به کف تابه بزنید ولی فقط برای بار اول سپس با کمک ملاقه در مرکز تابه به صورت یک دایره مواد ریخته و صبر کنید تا روی پنکیک حباب بزند سپس با کفگیر آن را برگردانید و طرف دیگر پنکیک را هم بپزید همه مایه را حاضر کنید و به همراه خامه یا موز و یا عسل سرو کنید. نوش جان
اگر دوست نداشتید آب را جایگزین کنید میتوانید از شیر بادام یا شیر نارگیل استفاده کنید.
میتوانید برای طعم دار کردن پنکیک از انواع اسانس مانند رنده پوست لیمو یا دارچین استفاده کنید.
اگر دوست دارید پنکیک شکلاتی تهیه کنید باید ۱ ق غذا خوری پودر کاکائو اضافه کنید و ۱ ق از آرد کم کنید.
مایه پنکیک نباید خیلی غلیظ و نه خیلی آبکی باشد.
منبع: پارسی دی
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…