آشپزی

دستور پخت پنکیک لبو؛ خوشمزه و سالم برای صبحانه

فراشپز- پنکیک یکی از محبوب‌ترین میان وعده‌ها و صبحانه‌های دنیاست که با طعم‌ها و رنگ‌های متنوع تهیه می‌شود. پنکیک لبوی صورتی یکی از گزینه‌های جذاب و سالم است که نه تنها ظاهر خیره‌کننده‌ای دارد، بلکه طعمی خاص و ملایم نیز ارائه می‌دهد.

لبوی استفاده شده در این پنکیک، علاوه بر رنگ طبیعی، سرشار از ویتامین C، آهن و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به تقویت سیستم ایمنی و بهبود جریان خون کمک می‌کند. این پنکیک هم برای کودکان و هم بزرگسالان انتخابی مقوی و خوشمزه است. امروز در فراشپز طرز تهیه پنکیک لبو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد ۱ و نیم پیمانه

شیر ۱ و ۱/۸ پیمانه

لبوی پخته شده ۲۱۵ گرم (پوره شده)

وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۱/۴ پیمانه

روغن مایع ۲ ق غذا خوری

جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری

بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چای خوری

پودر کاکائو ۱ ق چای خوری

طرز تهیه پنکیک لبو

مرحله اول: پخت لبو

لبو‌ها را خوب بشویید و پوست آ‌ها را جدا کنید. سپس لبو‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در آب به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشانید تا کاملا نرم شوند. بعد از پخته شدن، لبو‌ها را له کرده و برای استفاده در پنکیک آماده کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن

آرد، جوش‌شیرین، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و الک کنید. تخم مرغ را در ظرفی جداگانه کمی هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس شیر و شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. پوره لبو (لبوی پخته شده و روغن را در میکسر کاملا له کنید) را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: پخت پنکیک

مخلوط مواد خشک را طی چند مرحله به مواد‌تر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود. تابه‌ای نچسب را روی حرارت ملایم داغ کنید. با قاشق، مواد را دانه دانه در تابه بریزید. وقتی روی پنکیک حباب زد و زیر آن پخت، آن را برگردانید تا سمت دیگر نیز طلایی شود. پنکیک‌ها را تازه سرو کنید تا رنگ صورتی زیبای آن حفظ شود. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت پنکیک لبو

حتما پنکیک‌ها را تازه مصرف کنید، چون ماندن طولانی مدت، ممکن است رنگ صورتی جذاب آن را تغییر دهد.‌

می‌توانید برای سرو از انواع شیرین کننده یا میوه‌ها استفاده کنید.

برای هر طرف ۲ دقیقه زمان پخت کافی است.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

دستور پخت کوفته کدو سبز با نخود پخته

فراشپز- کوفته‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند و شما می‌توانید این بار بدون نیاز به…

7 دقیقه ago

(ویدئو) طرز تهیه چوروس خانگی؛ یک شیرینی اسپانیایی محبوب

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر، شیرینی چوروس خانگی ترد را با استفاده از…

56 دقیقه ago

طرز تهیه حلیم بادمجان با طعمی بی نظیر

فراشپز- حلیم بادمجان از غذا های لذیذ ایرانی است که طرفداران زیادی دارد؛ طرز تهیه…

3 ساعت ago

یخمه تُرُش؛ غذای خوشمزه و قدیمی اصفهان

فراشپز- یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان است که بسیار خوشمزه و به‌واسطه…

4 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

5 ساعت ago

طرز تهیه کیک حلوا خوشمزه مخصوص سرآشپز

فراشپز- کیک حلوا یکی از آسان‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که شما می‌توانید با مواد…

6 ساعت ago