فراشپز- پنکیک یکی از محبوبترین میان وعدهها و صبحانههای دنیاست که با طعمها و رنگهای متنوع تهیه میشود. پنکیک لبوی صورتی یکی از گزینههای جذاب و سالم است که نه تنها ظاهر خیرهکنندهای دارد، بلکه طعمی خاص و ملایم نیز ارائه میدهد.
لبوی استفاده شده در این پنکیک، علاوه بر رنگ طبیعی، سرشار از ویتامین C، آهن و آنتیاکسیدانهایی است که به تقویت سیستم ایمنی و بهبود جریان خون کمک میکند. این پنکیک هم برای کودکان و هم بزرگسالان انتخابی مقوی و خوشمزه است. امروز در فراشپز طرز تهیه پنکیک لبو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد ۱ و نیم پیمانه
شیر ۱ و ۱/۸ پیمانه
لبوی پخته شده ۲۱۵ گرم (پوره شده)
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۲ ق غذا خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱ ق چای خوری
لبوها را خوب بشویید و پوست آها را جدا کنید. سپس لبوها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در آب به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشانید تا کاملا نرم شوند. بعد از پخته شدن، لبوها را له کرده و برای استفاده در پنکیک آماده کنید.
آرد، جوششیرین، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و الک کنید. تخم مرغ را در ظرفی جداگانه کمی هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس شیر و شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. پوره لبو (لبوی پخته شده و روغن را در میکسر کاملا له کنید) را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط مواد خشک را طی چند مرحله به موادتر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود. تابهای نچسب را روی حرارت ملایم داغ کنید. با قاشق، مواد را دانه دانه در تابه بریزید. وقتی روی پنکیک حباب زد و زیر آن پخت، آن را برگردانید تا سمت دیگر نیز طلایی شود. پنکیکها را تازه سرو کنید تا رنگ صورتی زیبای آن حفظ شود. نوش جان
حتما پنکیکها را تازه مصرف کنید، چون ماندن طولانی مدت، ممکن است رنگ صورتی جذاب آن را تغییر دهد.
میتوانید برای سرو از انواع شیرین کننده یا میوهها استفاده کنید.
برای هر طرف ۲ دقیقه زمان پخت کافی است.
منبع: پارسی دی
فراشپز- کوفتهها انواع و اقسام مختلفی دارند و شما میتوانید این بار بدون نیاز به…
فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر، شیرینی چوروس خانگی ترد را با استفاده از…
فراشپز- حلیم بادمجان از غذا های لذیذ ایرانی است که طرفداران زیادی دارد؛ طرز تهیه…
فراشپز- یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان است که بسیار خوشمزه و بهواسطه…
فراشپز- سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…
فراشپز- کیک حلوا یکی از آسانترین و خوشمزهترین کیکهایی است که شما میتوانید با مواد…