فراشپز- “چاتال” لقمههای محلی برای عصرانه هستند. طرز تهیه این نان شیرینی را در فراشپز بخوانید:
ماست:۳/۴ پیمانه
روغن مایع:۳/۴ پیمانه
مارگارین:۵۰ گرم
بیکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری
شکر:۳ قاشق غذاخوری
رنده جوز هندی:۱/۴ قاشق چایخوری
نمک:یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ:یک عدد
آرد:به مقدار لازم
تخم خرفه یا کنجد:به مقدار لازم
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد گرم شود.
سپس سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
کاسه بزرگی بردارید و همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط نمایید، سپس آرد را افزوده و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.
هر بار به اندازه یک نارنگی از خمیر را بردارید و آن را ابتدا گرد کرده و سپس به شکل لولهای درآورید.
در مرحله بعد ابتدا و انتهای دو خمیر را همانند شکل به هم بچسبانید و حالت دهید سپس داخل سینی بچینید.
زرده تخم مرغ را بزنید و با قلمو روی خمیرها بمالید و تخم خرفه یا کنجد بپاشید.
سینی را برای نیم ساعت در فر قرار دهید تا چاتالها پخته و طلایی شوند.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
چاتال را میتوانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- کشمش پلو با ماهی یکی ازخوشمزهترین غذاهای محلی منطقه لارستان فارس است. برای آشنایی…
فراشپز- اگر هم عاشق ماکارونی باشید هم از چشیدن پنیر پیتزا لذت میبرید، قطعا نمیتوانید…
فراشپز- اگر از علاقهمندان فرهنگ و رسوم غذایی کره جنوبی باشید و به دیدن سریالهای…
فراشپز- دههها است که کم کردن مصرف نمک، بخشی از راهنمای تغذیهای در سطح بینالمللی…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با ۱/۲ فنجان آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری مخمر،…
فراشپز- با ترکیب مواد غذایی مختلف میتوانید به جای برگرهای تکراری، برگرهایی با طعم متفاوت…