فراشپز- صبحانه فقط کره، پنیر و مربا و نیمرو و املت نیست. صبحانه میتواند انواع و اقسام غذاها و خوراکیهای مختلف باشد؛ بنابراین با ایجاد تنوع در این وعده مهم روزتان را بسازید و از صبحانه بیشتر لذت ببرید. کرپ نیمرو و قارچ با سس مخصوص میتواند مهمان سفره صبح شما باشد.
کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
قارچ ۳۰۰ گرم
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
سیر یک حبه
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
تخم مرغ نیمرو شده چهار عدد
پنیر پیتزا یک فنجان
کره یک قاشق غذاخوری
آرد همه منظوره یک قاشق غذاخوری
خامه یک فنجان
جوز هندی یکچهارم قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
تخم مرغ بزرگ چهار عدد
شیر کمچرب یک فنجان
آرد یک فنجان
نمک یک قاشق چایخوری
سبزیجات برای تزیین به مقدار لازم
در یک تابه بزرگ چدن، کره را با حرارت متوسط ذوب کنید. قارچ، آویشن و سیر را اضافه کرده و مواد را حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید. پودر جعفری را هم اضافه کنید سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید.
در یک تابه متوسط، کره را روی گرمای متوسط ذوب کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. خامه را هم اضافه کنید تا ترکیب غلیظ شود. حدود ۲ تا ۳ دقیقه کافی است. ترکیب قارچ را هم اضافه کنید و مواد را حدود ۷ دقیقه تفت دهید.
در یک کاسه متوسط، ۴ عدد تخم مرغ، شیر، آرد، کره ذوب شده و نمک را اضافه کنید. یک تابه متوسط را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود.
به وسیله یک قلم آشپزی کف تابه را با کره چرب کنید. یک چهارم از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر به همه جای آن برسد و نازک شود.
حدود ۲ دقیقه بعد وقتی یک طرف کرپ قهوهای شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.
یکچهارم از سس را با پنیر روی کرپ بریزید. یک عدد تخم مرغ نیمرو شده هم روی سس قرار دهید. مقداری، نمک، فلفل و آویشن بپاشید.
کرپ را به یک بشقاب مناسب انتقال دهید و با کمی جعفری تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…