آشپزی

دستور پخت کرپ نیمرو و قارچ با سس مخصوص

فراشپز- صبحانه فقط کره، پنیر و مربا و نیمرو و املت نیست. صبحانه می‌تواند انواع و اقسام غذا‌ها و خوراکی‌های مختلف باشد؛ بنابراین با ایجاد تنوع در این وعده مهم روزتان را بسازید و از صبحانه بیشتر لذت ببرید. کرپ نیمرو و قارچ با سس مخصوص می‌تواند مهمان سفره صبح شما باشد.

مواد لازم برای تهیه روی کرپ

کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری

قارچ ۳۰۰ گرم

پودر آویشن یک قاشق چای‌خوری

سیر یک حبه

جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

تخم مرغ نیمرو شده چهار عدد

پنیر پیتزا یک فنجان

مواد لازم برای تهیه سس

کره یک قاشق غذاخوری

آرد همه منظوره یک قاشق غذا‌خوری

خامه یک فنجان

جوز هندی یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کرپ

تخم مرغ بزرگ چهار عدد

شیر کم‌چرب یک فنجان

آرد یک فنجان

نمک یک قاشق چای‌خوری

سبزیجات برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه مواد داخل کرپ

در یک تابه بزرگ چدن، کره را با حرارت متوسط ذوب کنید. قارچ، آویشن و سیر را اضافه کرده و مواد را حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید. پودر جعفری را هم اضافه کنید سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید.

طرز تهیه سس

در یک تابه متوسط، کره را روی گرمای متوسط ذوب کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. خامه را هم اضافه کنید تا ترکیب غلیظ شود. حدود ۲ تا ۳ دقیقه کافی است. ترکیب قارچ را هم اضافه کنید و مواد را حدود ۷ دقیقه تفت دهید.

طرز تهیه کرپ نیمرو و قارچ

مرحله اول

در یک کاسه متوسط، ۴ عدد تخم مرغ، شیر، آرد، کره ذوب شده و نمک را اضافه کنید. یک تابه متوسط را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود.

مرحله دوم

به وسیله یک قلم آشپزی کف تابه را با کره چرب کنید. یک چهارم از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر به همه جای آن برسد و نازک شود.

مرحله سوم

حدود ۲ دقیقه بعد وقتی یک طرف کرپ قهوه‌ای شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

مرحله چهارم

یک‌چهارم از سس را با پنیر روی کرپ بریزید. یک عدد تخم مرغ نیمرو شده هم روی سس قرار دهید. مقداری، نمک، فلفل و آویشن بپاشید.

کرپ را به یک بشقاب مناسب انتقال دهید و با کمی جعفری تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

4 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

5 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

6 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago