آشپزی

دستور پخت کلم پلو قرمز؛ یک طعم به یادماندنی

فراشپز- کلم پلو با کلم قرمز یا همان کلم بنفش یکی از پلو‌های بسیار ساده ولی در عین حال خوشمزه و ابتکاری می‌باشد که قرار است بجای کلم سفید از کلم قرمز یا بنفش استفاده شود. این پلو با گوشت چرخ کرده یا همان گوشت قلقلی و یا مرغ تهیه می‌شود و روش پخت آسانی دارد. شما می‌توانید کلم پلو با کلم قرمز را به روش شیرازی در خانه تهیه و برای نهار و شام و تنوع غذایی بیشتر تهیه کنید. شما می‌توانید برای خوش عطر شدن این پلو از ترکیب برنج ایرانی و دودی استفاده کنید.

مواد لازم برای کلم پلو قرمز

سینه مرغ:یک عدد

یا گوشت چرخ شده: به میزان لازم

کلم قرمز:متوسط یک عدد

برنج:پنج پیمانه

نمک، فلفل و زعفران:به میزان لازم

آبلیمو:نصف پیمانه

شکر:به میزان لازم

پودر گل سرخ:دو قاشق سوپخوری

پودر دارچین:دو قاشق سوپخوری

کلم پلو قرمز

طرز تهیه کلم پلو قرمز

برنج را بشویید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در مقداری آب و نمک خیس دهید.

قابلمه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد از سرخ شدن پیاز مرغ را به آن اضافه کنید و به همراه زعفران سرخ کنید.

۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. در هنگام پخته شدن مرغ به آن نمک و فلفل هم اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود.

کلم‌ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد از اینکه کمی کلم نرم شد آبلیمو و شکر را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید؛ و وقتی آب مرغ کاملا کشیده شد. کلم را به آن اضافه کنید.

برنج را آبکش کنید و هنگام ریختن در قابلمه، مخلوط مرغ و کلم را لابه لای آن بریزید و مقداری آب و روغن روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.

کلم پلو را با خلال بادام و پسته تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد کلم پلو قرمز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه میباشد.

کلم پلو قرمز را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

6 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

8 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

10 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

11 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

12 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

13 ساعت ago