فراشپز- کوفته ماهی؛ یکی از متفاوتترین کوفتهها میباشد که در سراسر دنیا نیز تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مقوی است شما با تهیه انواع ماهی میتوانید خوردن آن را برای خانواده بخصوص کودکان لذت بخش کنید. فرقی ندارد شما از ماهی سالمون یا ماهی سفید استفاده کنید ولی باید در نظر داشته باشید هر چقدر استخوان ماهی کمتر باشد پاک کردن آن راحتر میباشد ولی بهترین گزینه برای دسترس بودن و قیمت مناسب استفاده از تن ماهی میباشد.
شما میتوانید این کوفتههای خوشمزه را برای کنار غذاهای خود و یا یک وعده اصلی غذا تهیه کنید. امروز طرز تهیه کوفته ماهی تابهای سوخاری خوشمزه با تن ماهی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
تن ماهی ۱ عدد
سیر ۳ حبه
سیب زمینی ۲ عدد
نان تست ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پینز پیتزا ۱۰۰ گرم
کنجد ۲ ق غذا خوری
آرد سفید ۱/۲ پیمانه
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر پاپریکا به مقدار لازم
ابتدا تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا باکتریها آن از بین برود و باعث بیماری نشود البته شما میتوانید ماهی مورد علاقه خود را پاک کنید و داخل غذاساز ریخته و پوره کنید ولی اگر از تن ماهی استفاده میکنید بعد از جوشاندن روغن اضافی آن را بگیرید.
دور قهوهای نان تست را بگیرید و برش بزنید و بعد سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید و به همراه تن ماهی یکی از تخم مرغها و بقیه مواد داخل غذاساز ریخته و بگذارید همه مواد با هم یکدست خرد و له شوند سپس داخل کاسه ریخته و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود.
در ادامه تخم مرغ دیگر را داخل کاسه بزنید تا از لختگی خارج شود سپس آرد را داخل یک کاسه و پودر سوخاری را داخل یک بریزید حالا مواد کوفته را از یخچال خارج کنید و به اندازه گلولههای کوچکی بردارید و ابتدا داخل آرد سپس در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و به این ترتیب همه مواد را درست کنید و کوفتههای ماهی را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مسنجم شود.
داخل یک شیرجوش مقدار روغن ریخته تا داغ شود سپس کوفتههای ماهی را دانه دانه داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود سپس نوش جان کنید.
بدلیل اینکه آرد سوخاری داخل روغن پخش نشود حتما در یخچال استراحت دهید.
میتوانید انواع ماهی برای تهیه کوفته ماهی استفاده کنید.
میتوانید به جای نان تست از کمی آرد سوخاری داخل کوفته استفاده کنید تا به آن انسجام دهد.
سیب زمینی را میتوانید آبپز کنید و بعد استفاده دقت کنید بعد از سرد شدن بکوبید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…