فراشپز- کوفتهها انواع و اقسام مختلفی دارند و شما میتوانید این بار بدون نیاز به گوشت این کوفته خوشمزه را تهیه کنید. این کوفته برای کشور ترکیه میباشد و به آن کوفته کدونخود نیز میگویند و برای کسانی که منع مضرف گوشت دارند گزینه خوبی میباشد و شما میتوانید با سبزیجات مختلف این کوفته را تهیه کنید.
این کوفته را میتوانید برای نهار یا شام به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید و به همراه نان تازه و سبزیجات میل کنید. امروز در فراشپز طرز تهیه کوفته کدو سبز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
نخود پخته ۱ لیوان
کدو سبز ۲ عدد
آرد ۱/۲ لیوان
نمک ۱ ق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ ق غذا خوری
فلفل دلمه ساطوری شده ۲ ق غذا خوری
جعفری خرد شده ۲ ق غذا خوری
سیر ۵ الی ۶ حبه
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
ابتدا باید نخود را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید تا نفخ نخود گرفته شود دقت کنید و حتما در این زمان باید آب نخود را عوض کنید تا علاوه بر گرفتن نفخ راحتتر پخته شود. سپس نخود را به همراه کمی آب بگذارید تا پخته شود و بعد آبکش کنید.
در ادامه کدو سبز را پوست بگیرید و رنده درشت یا ریز بزنید و آب کدو را با دست بگیرید. سیرها را پوست بگیرید و به همراه نخود پخته شده از چرخ گوشت رد کنید و یا میتوانید به کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی مواد را میکس و پوره کنید.
در ادامه باید کدو رنده شده و نخود پوره شده را داخل یک کاسه بریزید و ادویهها و فلفل دلمه رنده شده و جعفری را به آن اضافه کنید و بعد آرد بزنید و مواد را باید حسابی ورز دهید تا کاملا یکدست شود. دقت کنید ورز دادن مواد در اسنجام کوفته بسیار موثر است.
در ادامه داخل یک شیرجوش روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود، حالا از مواد کوفته بردارید و در دست شکل دهید و داخل روغن داغ قرار دهید تا طلایی و مغز پخت شود و به همراه نان تازه سرو کنید. نوش جان
میتوانید جعفری یا فلفل دلمه را حذف کنید.
میتوانید مواد کوفته را بعد از سرخ کردن با یک سس ربی سرو کنید.
اگر میخواهید کوفته شما کمتر روغن مصرف کند میتوانید داخل هواپز یا سرخکن قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید تا پخته شود.
منبع: پارسی دی
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…