آشپزی

دستور پخت کوکو سوسیس؛ فوری و خوشمزه

فراشپز- کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از کار به خانه برمی‌گردیم و وقت چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینه‌ای است که به دادمان می‌رسد تا در مدت کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار فوری را آماده کنیم. ایرانی‌ها معمولا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را بیشتر از سایر کوکو‌ها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوب‌تر هستند.

به گزارش فرارو؛ اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و… هم در دسته کوکو‌ها هستند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد. کوکو سوسیس نوعی کوکو جدید و بسیار خوشمزه است که روش تهیه آسانی دارد و از ترکیب سیب زمینی خام با سوسیس، تخم مرغ، پنیر پیتزا و… تهیه می‌شود. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوکو سوسیس همراه ما باشید.

مواد لازم

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد

سویس کوکتل دودی: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز: نصف ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن: به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این کوکو خوشمزه ابتدا سیب زمینی‌ها را با قسمت ریز رنده، رنده بزنید و آب سیب زمینی را کاملا بگیرید. حالا سوسیس را با قسمت درشت رنده، رنده بزنید و همراه با پنیر پیتزا، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و با دست هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در آخر فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید تا سیب زمینی آب نیندازد. مقداری روغن داخل یک ماهی تابه نچسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا روغن حسابی داغ شود، سپس از مایه کوکو به اندازه ۱ قاشق غذاخوری بردارید و کف دستتان گرد کنید و داخل روغن داغ قرار بدهید تا کوکو سرخ شود. کوکو را حتما برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ و برشته شود. حالا کوکو سوسیس خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر‌های دیگر ارائه می‌شود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین‌های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می‌شود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم‌تر جذب بدن شوند. از ویژگی‌های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ‌وجه پس از پخت روغن پس نمی‌دهد. برای خوشمزه‌تر شدن هر نوع غذا همیشه سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم استفاده کنید.

ـ فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه یک سوپ متفاوت نروژی با تن ماهی

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک عدد پیاز، ۲۰…

1 ساعت ago

دستور پخت پاستای گوجه فرنگی و ریحون

فراشپز- پاستای گوجه فرنگی؛ یکی از انواع پاستا ها می‌باشد که همان طور که مشخص…

2 ساعت ago

روش خشک کردن شوید بدون تلخی و سیاهی

فراشپز- خشک کردن شوید روشی موثر برای نگهداری طولانی مدت این گیاه معطر است. در…

3 ساعت ago

طرز تهیه دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج

فراشپز- دسرها در دنیای امروزی جایگاه خاصی دارند. دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج یکی…

4 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه کُز سارماسی؛ غذای سنتی و مجلسی ترکی با بادمجان

فراشپز- آموزش گام به گام پخت کُز سارماسی، یک غذای خوشمزه و سنتی ترکی با…

5 ساعت ago

طرز تهیه کباب عربی؛ یک ترکیب خوشمزه از گوشت و سبزیجات

فراشپز- اگر به دنبال یک غذای لذیذ و متفاوت هستید، کباب عربی انتخابی عالی است.…

5 ساعت ago