فراشپز- کیک دوتخم مرغی یکی از سادهترین و خوشمزهترین کیکهایی است که با مواد اولیه در دسترس و برای زمانی که وقت کافی ندارید عصرانه درست کنید، عالی است.
کیک دوتخم مرغی نوعی شیرینی خوشمزه و مناسب برای تولد، دورهمیها و میهمانیها است که به روشهای گوناگون تهیه میشود. کیک دو تخم مرغی را میتوانید با در دسترسترین مواد غذایی در خانه حتی بدون فر تهیه نمایید.
بسیاری از افراد به دلایلی شیر مصرف نمیکنند، اگر جزو این افراد هستید، کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون شیر را به روش زیر تهیه نمایید:
آرد گندم ۲ و نیم لیوان
تخم مرغ درشت ۲ عدد
شکر یک لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
آب (آب میوه) یک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
ابتدا فر را بیست دقیقه قبل از پخت کیک با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید.
داخل یک کاسه تخم مرغها را بشکنید.
به تخم مرغها شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی یا دستی بزنید تا بافت کشدار و کرم رنگ پیدا کند.
به مواد روغن مایع را بیافزایید و مخلوط نمایید.
سپس آب یا (آب میوه) و گلاب را اضافه کنید.
آرد را در چند مرحله به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.
قالب مناسب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.
قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.
بغد حدود ۴۰ دقیقه کیک دو تخم مرغی آماده میشود.
بعد از تست پخته شدن کیک فر را خاموش کنید، اما کیک را از داخل فر خارج نکنید.
اجازه دهید کیک حدود ۱۰ دقیقه داخل فر باقی بماند و سپس کیک را خارج کنید تا پف کیک نخوابد.
کیک را با کمی پودر قند تزئین و نوش جان کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…