آشپزی

دستور پخت کیک دوتخم مرغی بدون شیر

فراشپز- کیک دوتخم مرغی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که با مواد اولیه در دسترس و برای زمانی که وقت کافی ندارید عصرانه درست کنید، عالی است.

کیک دوتخم مرغی نوعی شیرینی خوشمزه و مناسب برای تولد، دورهمی‌ها و میهمانی‌ها است که به روش‌های گوناگون تهیه می‌شود. کیک دو تخم مرغی را می‌توانید با در دسترس‌ترین مواد غذایی در خانه حتی بدون فر تهیه نمایید.

بسیاری از افراد به دلایلی شیر مصرف نمی‌کنند، اگر جزو این افراد هستید، کیک دوتخم مرغی خوشمزه بدون شیر را به روش زیر تهیه نمایید:

مواد لازم کیک دوتخم مرغی بدون شیر

آرد گندم ۲ و نیم لیوان

تخم مرغ درشت ۲ عدد

شکر یک لیوان

روغن مایع یک سوم لیوان

آب (آب میوه) یک لیوان

وانیل نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

گلاب یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک دو تخم مرغی وانیلی بدون شیر

ابتدا فر را بیست دقیقه قبل از پخت کیک با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید.

داخل یک کاسه تخم مرغ‌ها را بشکنید.

به تخم مرغ‌ها شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی یا دستی بزنید تا بافت کشدار و کرم رنگ پیدا کند.

به مواد روغن مایع را بیافزایید و مخلوط نمایید.

سپس آب یا (آب میوه) و گلاب را اضافه کنید.

آرد را در چند مرحله به مایه کیک اضافه نموده و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید.

قالب مناسب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.

قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.

بغد حدود ۴۰ دقیقه کیک دو تخم مرغی آماده می‌شود.

بعد از تست پخته شدن کیک فر را خاموش کنید، اما کیک را از داخل فر خارج نکنید.

اجازه دهید کیک حدود ۱۰ دقیقه داخل فر باقی بماند و سپس کیک را خارج کنید تا پف کیک نخوابد.

کیک را با کمی پودر قند تزئین و نوش جان کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

روش تهیه سالاد ذرت به روش رستورانی

فراشپز- ذرت یکی از خوردنی های پرطرفدار زمستان است که در سالادها و غذاهای مختلف…

7 ساعت ago

(ویدئو) خوشمزه‌تر از پیتزا؛ طرز تهیه یک غذای خوشمزه با تخم مرغ و آرد

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر با مواد لازم، شامل دو عدد تخم‌مرغ، یک…

8 ساعت ago

سالاد مرغ و پاستای تایلندی؛ یک شام ویژه

فراشپز- تایلندی‌ها یک نوع سالاد مرغ متفاوت و خوشمزه‌ای درست می‌کنند که برای تهیه سالاد…

9 ساعت ago

دستور تهیه سس سیر به روش سنتی لبنانی

فراشپز- سس سیر یکی از انواع سس‌های خوشمزه بین المللی است که با دستور‌ها و…

9 ساعت ago

فوت و فن‌های تهیه ادویه پلویی

فراشپز- ادویه پلویی یکی از پر کاربردترین ادویه‌ها می‌باشد که مناسب پلو‌های مانند، عدس پلو،…

9 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه چیز کیک کارامل یخچالی

فراشپز-  حتماً این چیز کیک خوشمزه رو امتحان کنید. مواد لازم: کره ۱۲۰ گرم پنیر…

11 ساعت ago