آشپزی

دستور پخت کیک لیوانی شکلاتی بدون فر

فراشپز- کیک لیوانی؛ یکی از روش‌های تهیه کیک می‌باشد که به راحتی و بدون ترازو و فر شما می‌توانید این کیک لیوانی شکلاتی را تهیه کنید. این کیک طرز تهیه آسانی دارد و شما با حذف کاکائو می‌توانید کیک را به صورت وانیلی ساده تهیه کنید و برای تزئین از گاناش شکلاتی یا خامه قنادی استفاده کنید. اگر شما ماکروفر یا سولاردم دارید می‌توانید ۱ دقیقه با توان ۹۰۰ وات یا همان ۱۰۰ درصد تهیه کنید و با همان لیوان پخته شده سرو کنید. امروز کیک لیوانی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد ۱۰ ق غذا خوری

پودر کاکائو ۴ ق غذا خوری

شکر ۸ ق غذا خوری

روغن مایع ۶ ق غذا خوری

شیر ۸ ق غذا خوری

وانیل ۱/۴ ق چای خوری

تخم مرغ ۲ عدد

بیکینگ پودر ۱.۵ ق غذا خوری

طرز تهیه کیک لیوانی

مرحله اول: مخلوط کردن

ابتدا شکر و آرد و پودر کاکائو و وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط شود برای بهتر شدن نتیجه کار آرد را از قبل الک کنید سپس اضافه کنید.

مرحله دوم: افزودن تخم مرغ

وسط مواد خشک را گود کنید و تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید سپس با چنگال یا همزن دستی مواد را خوب هم بزنید شاید در ابتدا سفت باشد اصلا نگران نباشید.

مرحله سوم: تهیه مایه کاپ کیک لیوانی

در ادامه شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید و هم با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود غلظت مایه کیک لیوانی باید نه خیلی شل نه خیلی روان باشد.

مرحله چهارم: تهیه کیک لیوانی بدون فر

چند لیوان چینی را انتخاب و کف و دیواره را کمی چرب کنید سپس نیمی از مایه کیک را داخل لیوان‌ها ریخته و داخل یک قابلمه بزرگ مقدار خیلی کمی آب بریزید سپس لیوان‌ها را داخل قابلمه قرار دهید و حرارت را روشن کنید و در قابلمه را دمکنی گذاشته و با حرارت کم بگذارید بمدت ۳۰ دقیقه کیک لیوان پخته و پف کند سپس زیر حرارت را خاموش کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید در همان حالت بماند سپس کیک را از لیوان‌ها خارج کنید.

مرحله پنجم: تهیه کیک لیوانی در مایکروفر

مواد کیک را داخل لیوان‌ها ریخته و به مدت ۱ الی ۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید تا کیک پخته شود به همین راحتی شما در یک دقیقه کاپ کیک بسیار خوشمزه تهیه کردید.

فوت و فن‌های دستور پخت لیوانی شکلاتی

شما می‌توانید با همین رسپی کیک را داخل کپسول ریخته و در فر تهیه کنید.

بافت این کیک بسیار نرم و لطیف می‌باشد.

برای تهیه کیک به صورت ساده باید همان مقدار که از پودر کاکائو کسر می‌شود به آرد اضافه شود.

مقدار شکر گفته شده شیرینی متعادلی به این کیک می‌دهد بنا به ذائقه می‌توانید کم یا زیاد کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز پخت نان تست نرم با برنج

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی با مواد اولیه شامل: ۲۰۰ گرم برنج، ۱۱۰…

53 دقیقه ago

طرز تهیه خوراک سیب‌زمینی شیرین برای صبحانه

فراشپز- خوراک سیب زمینی شیرین؛ یک خوراک نرم و لذید که پایهٔ آن سیب‌زمینی شیرین…

1 ساعت ago

(ویدئو) نوشیدنی‌هایی معجزه می‌کنند؛ مشکل خواب خود را حل کنید

فراشپز- خیلی از پزشکان معتقدند که معجزه خواب راحت، درمان بسیاری از مشکلات روحی و…

10 ساعت ago

۳ دستور غذای سریع و ساده با برنج

فراشپز- برنج یکی از غلات بسیار محبوب است و در وعده‌های غذایی اکثر ایرانی‌ها و…

11 ساعت ago

(ویدئو) نان کُره‌ای؛ ترکیبی بی‌نظیر از پنیر، سیر و پیازچه

فراشپز- این ویدئو که در خیابان‌های سئول کره جنوبی ضبط شده است، فرآیند پخت یک…

11 ساعت ago

چرا شب‌ها باید وعده‌های غذایی سبکتری بخوریم

فراشپز- وعده‌های غذایی سنگین بعد از ساعت ۵ عصر می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع…

12 ساعت ago