آشپزی

دستور پخت کیک موز و خرمالو با پف زیاد

فراشپز- کیک موز و خرمالو یکی از کیک‌های بسیار خوشمزه و خوش بافت می‌باشد که ترکیب پوره خرمالو و موز تهیه شده است و برای یک عصرانه پاییزی گزینه بسیار خوبی می‌باشد و شما می‌توانید به راحتی این کیک را تهیه کنید. شما می‌توانید این کیک را داخل قالب‌های معمولی یا میان تهی استفاده کنید که پیشنهاد ما به شما میان تهی است، زیرا برای کیک‌های میوه‌ی گزینه بهتری می‌باشد و باعث می‌شود و بهتر پف کند و خمیر نماند. کیک موز و خرمالو بی شک یکی از بهترین کیک‌ها می‌باشد که رسپی ساده‌ی دارد.با طرز تهیه کیک موز و خرمالو همراه ما باشید.

مواد لازم

پوره خرمالو ۱ پیمانه سر خالی

تخم مرغ ۴ عدد

آرد ۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری

موز ۱ عدد

گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه

روغن مایع ۳/۴ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک موز و خرمالو

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. خرمالو‌ها را پوست بگیرید و داخل غذاساز بریزید و برای چند دقیقه چند پالس بزنید تا پوره شود. آرد و بیکنیگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. همه مواد را با کمک پیمانه یا یک لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید و در دمای محیط قرار دهید.

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

در ادامه تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه شکسته و به آن وانیل و شکر اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملا حجیم و کشدار شود و حتما طی هم زدن باید دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود و در ادامه روغن و پوره خرمالو را اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: تهیه مایه کیک موز و خرمالو

موز را پوست بگیرید و خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. حالا مخلوط آرد را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شود و مواد یکدست شود در انتها گردو خرد شده را با ۱ ق غذا خوری آرد مخلوط کنید و هم بزنید و به مواد کیک اضافه کنید.

مرحله چهارم: پخت کیک موز و خرمالو

قالب مورد نظر را با روغن جدا کننده یا کره خوب چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۷۰ بگذارید تا پخته شود و در انتها صبر کنید تا کمی از داغی بیفتد و داخل دیس برگردانید و بگذارید تا کاملا سرد شود و بعد برش بزنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کیک موز و خرمالو خیلی خوشمزه و ساده

بهتر از قالب میان تهی استفاده کنید تا کیک خمیری نشود.‌

می‌توانید کمی از پودر دارچین نیز استفاده کنید و با آرد مخلوط کنید.

این مواد برای قالب ۲۵ سانت مناسب است.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

4 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

5 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

6 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago