آشپزی

دستور پخت کیک موز و خرمالو با پف زیاد

فراشپز- کیک موز و خرمالو یکی از کیک‌های بسیار خوشمزه و خوش بافت می‌باشد که ترکیب پوره خرمالو و موز تهیه شده است و برای یک عصرانه پاییزی گزینه بسیار خوبی می‌باشد و شما می‌توانید به راحتی این کیک را تهیه کنید. شما می‌توانید این کیک را داخل قالب‌های معمولی یا میان تهی استفاده کنید که پیشنهاد ما به شما میان تهی است، زیرا برای کیک‌های میوه‌ی گزینه بهتری می‌باشد و باعث می‌شود و بهتر پف کند و خمیر نماند. کیک موز و خرمالو بی شک یکی از بهترین کیک‌ها می‌باشد که رسپی ساده‌ی دارد.با طرز تهیه کیک موز و خرمالو همراه ما باشید.

مواد لازم

پوره خرمالو ۱ پیمانه سر خالی

تخم مرغ ۴ عدد

آرد ۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری

موز ۱ عدد

گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه

روغن مایع ۳/۴ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک موز و خرمالو

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. خرمالو‌ها را پوست بگیرید و داخل غذاساز بریزید و برای چند دقیقه چند پالس بزنید تا پوره شود. آرد و بیکنیگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. همه مواد را با کمک پیمانه یا یک لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید و در دمای محیط قرار دهید.

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

در ادامه تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه شکسته و به آن وانیل و شکر اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملا حجیم و کشدار شود و حتما طی هم زدن باید دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود و در ادامه روغن و پوره خرمالو را اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: تهیه مایه کیک موز و خرمالو

موز را پوست بگیرید و خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. حالا مخلوط آرد را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شود و مواد یکدست شود در انتها گردو خرد شده را با ۱ ق غذا خوری آرد مخلوط کنید و هم بزنید و به مواد کیک اضافه کنید.

مرحله چهارم: پخت کیک موز و خرمالو

قالب مورد نظر را با روغن جدا کننده یا کره خوب چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۷۰ بگذارید تا پخته شود و در انتها صبر کنید تا کمی از داغی بیفتد و داخل دیس برگردانید و بگذارید تا کاملا سرد شود و بعد برش بزنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کیک موز و خرمالو خیلی خوشمزه و ساده

بهتر از قالب میان تهی استفاده کنید تا کیک خمیری نشود.‌

می‌توانید کمی از پودر دارچین نیز استفاده کنید و با آرد مخلوط کنید.

این مواد برای قالب ۲۵ سانت مناسب است.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

فوت و فن پخت خاگینه با ماست

فراشپز- اگر به‌دنبال درست کردن دسری مناسب برای میل‌کردن یا میزبانی از مهمان‌های خود هستید،…

21 دقیقه ago

طرز تهیه یک صبحانه مقوی با میوه و کره بادام‌زمینی

فراشپز- برای اینکه هم تنوعی به وعده صبحانه بدهید، هم در این روزهای زمستان که…

50 دقیقه ago

ماده‌ای شگفت‌انگیز برای کاهش خطر زوال عقل

فراشپز- گزارشی از آخرین یافته‌های علمی درباره یک ماده مغذی کمتر شناخته‌شده، تحقیقات جدید نشان…

9 ساعت ago

طرز تهیه 5 پیتزای خانگی

فراشپز- پیتزا یکی از آن غذا‌های خوشمزه‌ای است که طی مراحل آماده سازی آن نیز…

10 ساعت ago

(ویدئو) دستور پخت یک غذای تازه و سریع با فیله مرغ

فراشپز- با همراهی یک آشپز اسپانیایی در این ویدئو، طرز تهیه فیله مرغ آبدار و…

11 ساعت ago

طرز تهیه میگو سوخاری با پلو جنوبی مجلسی

فراشپز- گنجاندن میگو در رژیم غذایی، با فواید بی‌شماری برای تمام اعضای خانواده همراه است.…

11 ساعت ago