فراشپز- اگر میخواهید یک کیک فوق العاده خوشمزه با بافت و طعم عالی تهیه کنید ترکیب پرتقال و دارچین را یک بار تست کنید تا از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این کیک بافت بسیار نرم و پنبهای دارد و شما میتوانید داخل انواع قالبها تهیه کنید ولی بهتر است برای کیکهای که داخل آن از آب میوه استفاده میشود از میان تهی استفاده کنید تا به بافت عالی برسد. با طرز تهیه کیک پرتقال و دارچین همراه ما باشید.
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
آب پرتقال ۱ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چای خوری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
زست پرتقال یک ق چ (قسمت نارنجی پوست پرتقال)
دارچین به مقدار لازم
ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود و بعد به کمک یک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
تخم مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی حدود ۷ دقیقه بزنید تا مواد حجیم و رنگ آن روشن شود. در حین هم زدن دورگیری کنید تا بوی تخم مرغ گرفته شود.
آب پرتقال و روغن را اضافه کرده و فقط تا حد مخلوط شدن هم بزنید. آب پرتقال و روغن را اضافه کرده و فقط تا حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به آرامی به مواد اضافه کنید. فقط تا حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید و زیاد از حد هم نزنید.
یک قالب میان تهی ۲۳ سانتی متری را چرب کرده و آردپاشی کنید. قالب را در فریزر قرار دهید تا بعد از پخت، کیک راحتتر از قالب جدا شود. مقداری از مایه کیک را در قالب بریزید و سپس کمی پودر دارچین الک کنید. دوباره مقداری از مایه کیک را اضافه کرده و مجدد پودر دارچین الک کنید. به این ترتیب باید دو لایه پودر دارچین در کیک ایجاد کنید. قالب را در فر از قبل گرمشده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و کیک را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. پس از پخت، اجازه دهید کیک کمی خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید. نوش جان
برای این کیک باید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و آب پرتقالهای شرکتی مناسب نبستند.
از آرد سفید قنادی استفاده کنید.
برای پخت در فر برقی و توستر دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…