دسر کرم بیسکوییتی نوعی دسر بسیار آسان و خوشمزه است که از ترکیب شیر با کارامل و بیسکوییت تهیه میشود و یک دسر مجلسی است.
به گزارش فرارو، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند که معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار میروند. دسرها در طعمهای گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند.
دسر کرم بیسکوییتی یکی ازا نواع دسرهایی است که بر پایه شیر است و دستور تهیه بسیار آسانی دارد. این دسر به دلیل داشتن پودر کرم کارامل و بیسکوییت طعم ویژهای دارد و برای مهمانیها بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و خاص را به راحتی در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
شیر: ۲ لیوان
پودر کرم کارامل: ۲ بسته
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
بیسکوییت پتیپور: ۲۰۰ گرم
کرم بیسکوییت لوتوس: ۴ قاشق غذاخوری سرپر
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر و دو بسته پودر کرم کارامل را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا پودر کرم کارامل کاملا داخل شیر حل شود. توجه داشته باشید که شیر اصلا نباید به مرحله جوش برسد و همینکه پودر کارامل حل شد، اجاق گاز را خاموش کنید. ترکیب شیر و کارامل را داخل پارچ مخلوط کن بریزید، سپس خامه صبحانه و بیسکوییت پتیپور را به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید و ۱ دقیقه بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
حالا مایه دسر را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد. در این فاصله کرم بیسکوییت لوتوس را داخل یک کاسه مناسب بریزید و روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید و چند دقیقه زمان بدهید تا کاملا رقیق شود. وقتی دسر بست، کرم بیسکوییت رقیق شده را روی سطح دسر بریزید و با قاشق پخش کنید و دوباره ظرف دسر را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. برای تزیین میتوانید کمی بیسکوییت پودر شده دورتادور ظرف دسر بریزید، نوش جان.
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…