آشپزی

دمنوش سرخارگل؛ معجونی برای روزهای آلوده

فراشپز- در بین بهترین دمنوش‌های گیاهی برای فصل سرما و زمستان که می‌توانید از آن استفاده کنید دمنوش سرخارگل یا اکیناسه می‌باشد.

این گیاه آمریکای شمالی برای ساخت بسیاری از دارو‌های گیاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن این گیاه برای موارد همچون درمان عفونت‌های مختلف مثل عفونت‌های مثانه، ورم لوزه، مالاریا، عفونت‌های قارچی واژینال، قارچ پا به کار می‌رود.

از آنجایی که در فصل سرما گلو به خاطر آلودگی هوا و بیماری‌های مختلف با التهاب‌های فراوان همراه می‌باشد نوشیدن یک دمنوش ضد آلودگی هوا می‌تواند بسیار مفید باشد، سرخارگل دقیقاً یکی از مهمترین این گزینه‌ها می‌باشد.

نحوه دم کردن این گیاه

طرز تهیه این دمنوش به این شکل می‌باشد که در ابتدا یک لیوان آب درون قوری بریزید و بعد از آنکه به نقطه جوش رسید به مدت ۳۰ ثانیه به آن استراحت دهید.

در گام بعدی به اندازه یک قاشق غذاخوری از قسمت‌های برگ و سرشاخه گلدار گیاه را به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه با انداختن یک پارچه بر روی لیوان، به جوشانده خود اجازه دهید تا دم بکشد.

نوشیدن این چای گیاهی با خرما، عسل و توت خشک می‌تواند خواص و فواید آن را برای سم زدایی و همچنین رفع خستگی به شکل ویژه‌ای افزایش دهد.

ولی توصیه می‌شود که زنان باردار و مادران شیرده این دمنوش را به هیچ وجه مورد استفاده قرار ندهند.

منبع: cafimafi

فراشپز

Recent Posts

۴ ضرر نوشیدن قهوه در زمان نامناسب

 فراشپز- شاید از آن دست افرادی باشید که صبحانه خود را با نوشیدن قهوه تمام…

7 ساعت ago

طرز تهیه خورش خرفه (پرپین) بوشهری

فراشپز- پرپین گیاهی است که بیشتر در جنوب کشور کشت می‌شود؛ به همین دلیل تهیه…

7 ساعت ago

چیکن بندری با قارچ؛ فوری و خوشمزه

فراشپز- غذا‌های ساندویچی جزء دسته غذا‌های بسیار پر طرفدار هستند که شما می‌توانید به سادگی…

8 ساعت ago

ترفندهای پخت «به پلو» اصیل اصفهانی

فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…

9 ساعت ago

مرغ مارپیچی؛ سالادی دلچسب و خوشمزه

فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژه‌ی مجالس و میهمانی‌های…

9 ساعت ago

طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

فراشپز- درست کردن غذا‌های بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…

10 ساعت ago