آشپزی

دو روش تهیه موهیتو لیمو نعنایی با طعمی به یاد ماندنی

فراشپز- موهیتو یکی از نوشیدنی‌های جذاب چها فصل می‌باشد که ریشه کوبایی دارد. موهیتو به نشانه طراوات در خانواده کوکتل‌ها شهرت دارد. موادی که در موهیتو استفاده شده در رفع عطش و تشنگی بسیار مفید است. موهیتو در سراسر دنیا از محبوبت خاصی برخودار است یکی از اشخاصی که جذب موهیتو شد ارنست همینگوی است. در مورد پیدایش موهیتو اطلاعات دقیقی در دسترس نیست ولی وجود مزارع نیشکر و نعنا در کوبا عاملی شده است که می‌گویند موهیتو از کوبا کشف شده است.

شما می‌توانید موهیتو را جایگزین نوشیدنی غیر سالم نوشابه کنید و برای مهمونی و دورهمی کنار غذاهاتون درست کنید. تهیه موهیتو به چند روش است که ما امروز دو روش از اصلی‌ترین رسپی تهیه موهیتو لیمو نعنا را به شما در فراشپز آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه موهیتو به روش دوم با طعم قوی

لیمو ترش ۲ عدد با پوست

لیمو ترش ۴ عدد بدون پوست

برگ نعنا ۲ مشت

عسل یا شربت بار ۲ ق غذا خوری

اسپرایت به مقدار لازم

یخ به مقدار لازم

مواد لازم

شکر ۱/۲ لیوان

آب ۱/۲ لیوان

برگ نعنا ۳ عدد

آب لیمو ترش ۳ عدد

آب گاز دار به مقدار لازم

یخ به مقدار لازم

طرز تهیه موهیتو

۱ مرحله اول: تهیه شربت موهیتو

ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا دانه‌های شکر حل شود و کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود.

۲ مرحله دوم: تهیه موهیتو

۳ عدد لیمو ترش بزرگ را شسته و با کمک آب مرکبات گیر آبش را بگیرید و داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید سپس برگ‌های نعنا را اضافه کنید سپس شربت خنک را داخل میکسر ریخته و دستگاه را روشن کرده اجازه دهید تا مواد خوب پوره شوند سپس در انتها چند عدد یخ به همراه آب گازدار اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید یخ‌ها پودر شوند به همین راحتی موهیتو خوشمره لایت ما حاضر است. از این روش می‌توانید ۱ ساعت قبل از مهمانی موهیتو را حاضر کنید و داخل یخچال بگذارید.

طرز تهیه موهیتو به روش اول

مرحله اول: تهیه شربت موهیتو

ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا دانه‌های شکر حل شود و کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود.

مرحله دوم: تهیه موهیتو

۳ عدد لیمو ترش بزرگ را شسته و با کمک آب مرکبات گیر آبش را بگیرید و داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید سپس برگ‌های نعنا را اضافه کنید سپس شربت خنک را داخل میکسر ریخته و دستگاه را روشن کرده اجازه دهید تا مواد خوب پوره شوند سپس در انتها چند عدد یخ به همراه آب گازدار اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید یخ‌ها پودر شوند به همین راحتی موهیتو خوشمره لایت ما حاضر است. از این روش می‌توانید ۱ ساعت قبل از مهمانی موهیتو را حاضر کنید و داخل یخچال بگذارید.

طرز تهیه موهیتو به روش قوی

مرحله اول: پوست گرفتن لیمو

۲ عدد لیمو ترش را پوست بگیرید و هسته آن‌ها را جدا کنید (درآوردن هسته باعث می‌شود موهیتو تلخ نشود) سپس ۴ عدد دیگر لیمو ترش را با بشورید و چند قاچ بزنید.

مرحله دوم: تهیه موهیتو قوی

لیمو‌ها با پوست و بدون پوست را داخل غذاساز یا مخلوط کن ریخته به همراه نعنا و عسل اضافه کنید سپس دستگاه را روشن کرده و چند تا پالس بزنید تا مواد خوب پوره شوند سپس یخ را به همراه اسپرایت اضافه کنید و مجدد پالس بزنید تا مواد مخلوط و یخ‌ها پوره شوند به همین راحتی موهیتو ما با طعم قوی حاضر است اگر از این روش برای تهیه موهیتو استفاده می‌کنید بلافاصله سرو کنید به دلیل داشتن لیمو‌ها سریع تلخ می‌شود.

فوت و فن‌های دستور پخت موهیتو لیمو نعنا

اگر مواد داخل غذاساز خوب پوره نشد آن را صاف کنید.

آب گازدار می‌توانید از فروشگاه تهیه کنید.

مقدار اضافه کردن آب یا اسپرایت در حدی باشد که به غلظت مورد نظر برسد.

سعی کنید شکر را مستقیم داخل موهیتو استفاده نکنید، چون تمام مواد سرد هستند ممکن است دانه شکر حل نشده حتما با آب ترکیب و شربت تهیه کنید.

اگر آب گازدار در دسترس نداشتید آب معمولی جایگزین کنید.

برای تهیه شربت همیشه مقدار آب و شکر مساوی است.

دستور فوق به شما ۲ لیوان موهیتو می‌دهد.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

5 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago