فراشپز- یک املت متفاوت با طعم سبزیجات را در برنامه غذایی امروز خود قرار دهید تا طعمی خوشمزه را تجربه نمایید.
شروع یک روز با دورهم بودن خانواده برای صرف غذا ، میتواند لذت و شادی را برای همه به ارمغان بیآورد؛ به همین دلیل میتوانید این دستورالعمل ساده را امتحان کنید.بنظرتان مزه ی یک املت سبزیجات چطور خواهد بود؟ ولی قبل از شروع طرز تهیه در این بخش از آشپزخونه نمناک می خواهیم موارد جالبی را از تاریخچه املت برایتان بگوییم.
بسیاری نمیدانند که املت در اصل غذای اسپانیایی می باشد ؛ طی جنگ شبه جزیره ، تحریمات اقتصادی و سیاسی ، برخی از مواد غذایی را کمیاب ساخت ؛ از جمله سیب زمینی که برای ساختن املت ضروری بود ، بدین جهت آن ها شیوه ی جدید برای طبخ املت بدون سیب زمینی یافتند و به شوخی به آن “املت فرانسوی” میگفتند، هم اکنون نیزدر اسپانیا مردم هنوز آن را املت فرانسوی مینامند.
تخم مرغ اصلی ترین ترکیب این غذاست ، اگرچه بسیاری از آشپزهای دیگر مواد جدیدی را نیز به آن اضافه میکنند. چراکه انواع بی شماری از این غذای محبوب وجود دارد.املت غذای سالم و مقوی است زیرا منبع عظیمی از پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی است و بعنوان غذای مغذی برای کودکان ذکر می شود.
در حقیقت مطالعات متعددی روی ارزش غذایی تخم مرغ انجام شده است، سفیده ی تخم مرغ سرشار از پروتئین و زرده ی آن حاوی مواد معدنی ، کلسترول و لسیتین است. بعلاوه اینکه زرده تخم مرغ آنتی اکسیدان هایی نظیر لوتئین و زاگزانتین را تولید میکند.
شما میتوانید سبزیجات این املت را با توجه به ذائقه ی خود انتخاب کنید تا براستی لذت بخش ترین طعم را امتحان کنید ؛ ولی این دستورالعمل پایه و آسان برای پخت این املت می باشد.
4 تا 5 عدد تخم مرغ (300 گ)
1 پیاز کوچک (60 گ)
1 هویج کوچک (60 گ)
نمک 2 قاشق چایی خوری (10 گ)
فلفل 1 قاشق چایی خوری (5 گ)
1 فلفل قرمز کوچک (80 گ )
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ( 60 میلی لیتر )
پنیر در قطعه های کوچک (100 گ )
2 تکه بوقلمون پخته شده(25 گ
ابتدا هویج را به مکعب های کوچکی تقسیم کنید و آن ها را درر حرارت ملایمی بجوشانید. سپس فلفل و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه سرخ کنید ، اگر دوست دارید میتوانید به کمی سینه مرغ نیز اضافه کنید. بعد از اینکه سبزیجات به رنگ طلایی درآمدند و هیچج نرم شد ، گاز را خاموش کنید . آن ها را بردارید و در یک گوشه قرار دهید.
در یک کاسه ، تخم مرغ ، پنیر و بوقلمون های ریز شده را اضافه کنید.
آن ها را بخوبی هم زده و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و دوباره در یک کاسه ی دیگر این کار را تکرار کنید.
هنامی که سبزیجات سرد شدند ، نیمی را در یک کاسه و بقیه را در کاسه ی دیگر بریزید.
روغن زیتون باقی مانده را در تابه ی بزرگی بریزید و وقتی داغ شد ، محتویات یکی از کاسه ها را اضافه کنید.
وقتی که املت را بتوانیدد به راحتی با کفگیر جدا کنید ، آن را روی هم تا کنید.
در آخر ، 5 دقیقه قبل از اینکه خاموش کنید ، صبر کنید .
و اجازه دهید 5 دقیقه ی دیگر نیز بپزد.
همین مراحل را برای نیمه ی باقیمانده از محتویات طی کنید.
اکنون شما املتی برای تمام اعضای خانواده تهیه کرده اید.
این نوع املت سبزیجات برای کسانی است که مراقب سلامتی خود هستند و خوش اندام بمانند. این فقط یکی از مدل های طبخ این صبحانه ی محبوب است. امتحانش کنید.
4 تا 5 عدد تخم مرغ
3 قاشق چایی خوری نمک (15گ)
200 گرم برگ اسفناج
1 قاشق چایی خوری فلفل( 5 گ)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون (60 میلی لیتر)
نصف فنجان تکه های ساقه پیازچه ( 120 گ )
نحوه آماده سازی املت اسفناج
ابتدا در یک تابه ، به روغن زیتون حرارت میدهیم و پیازچه را در حرارت ملایم میپزیم.
سپس ، اسفنج های خرد شده را اضافه کرده و بخوبی هم میزنیم ؛ بعد از یک دقیقه گاز را خاموش میکنیم.
در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را شکانده و نمک ، فلفل ، اسفناج و پیازچه را اضافه و با هم مخلوط کنید.
مخلوط را در یک قابلمه ی نچسب قرار دهید و بگذارید تا برای چند دقیقه در حرارت ملایم پخته شود.
زمانی که املت پخته شد ، آن را به طرف دیگر برگردانید تا کاملارنگ هر دو طرف قهوه ای شود. اکنون میتوانید از املت سبزیجات خود لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد املت سبزیجات
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
املت سبزیجات را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- مصرف مکملها تأثیر فراوانی را بر سلامت انسان دارد، اما این مسأله با اما…
فراشپز- عادات سالم سبک زندگی مانند ورزش، رژیم غذایی متعادل و مصرف مکملهای مناسب همگی…
فراشپز- شاید وقتی اسم خورشت لوبیا سبز را بشنوید یاد لوبیاپلو بیفتید؛ هرچند این خورشت…
فراشپز- ششانداز در شیراز و زنجان و گیلان و .. درست میشود و جالب اینکه…
فراشپز- احتمالا وقتی تیتر این گزارش را دیدید تعجب کردید که مگر با گل کلم…
فراشپز- قورما شورباسی یا شوربای گوشت قورمای تبریز همان طور که از اسمش پیداست، یکی…