آشپزی

دَمی مراکشی؛ پلوی خوشمزه و متفاوت

فراشپز- همانطور که می‌دانید دمی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که انواع مختلفی دارد؛ یکی از انواع پرطرفدار آن دمی مراکشی است. در این مطلب با طرز تهیه این غذا آشنا خواهید شد.

همانطور که می‌دانید در سفره غذای ایرانی پلوهای مخلوط جایگاه خاصی دارند. یکی از انواع پلوهای مخلوط، دمی مراکشی است که به دلیل داشتن سبزیجات غنی از ویتامین و مواد مغذی مناسب کودکان و سالمندان است. بنابراین اگر شما نیز تمایل زیادی به تهیه پلو های مخلوط دارد می‌توانید تا پایان مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج: دو پیمانه

سینه مرغ: یک عدد

پیاز درشت: یک عدد

سیر: سه حبه

فلفل دلمه‌ای رنگی: نصف یک عدد

پیازچه: سه شاخه

رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذا خوری

دارچین، پودر هل، پودر زیره، فلفل سیاه نمک: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

آب: دو لیوان

دستور تهیه:

به منظور تهیه دمی مراکشی ابتدا باید سینه مرغ را به شکل نواری یا مکعبی خرد کرده و داخل مقداری روغن تکه‌های مرغ را سرخ نمایید و بعد مرغ را کنار گذاشته و پیازهای خرد شده را وسط قابلمه ریخته و با روغن تفت داده تا نرم و سبک شوند.

حالا سیر رنده شده و رب گوجه فرنگی بیفزایید و با پیازها تفت دهید و بعد به آن نمک، فلفل سیاه، پودر هل، پودر زیره و دارچین اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.

حالا بعد از اینکه عطر ادویه‌ها بلند شد، برنجی را که از قبل شسته و خیس کرده‌اید را به مواد بیفزایید و اجازه دهید به همراه مواد به مدت ۱۰ دقیقه سرخ شود و هم بزنید و به آن آب را اضافه کنید.

در مرحله پایانی فلفل دلمه‌ای و پیازچه را نیز خرد کرده و به قابلمه بیفزایید و اجازه دهید برنج بجوشد، در این مرحله درب قابلمه را بسته و بر روی حرارت متوسط تنظیم کنید تا آب برنج کشیده و برنج دم بکشد و بعد از زمان نیم ساعت نوش جان کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

خواص بی‌نظیر بابونه برای سلامتی

فراشپز- برخی داروهای گیاهی به خصوص دمنوش‌ها اگر کاربرد هرکدام از آنها را بشناسید و…

14 ساعت ago

این نوشیدنی محبوب ۲ سال به طول عمر انسان اضافه می‌کند

فراشپز- یک مطالعه مروری جدید توسط محققان دانشگاه کویمبرا نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه به…

14 ساعت ago

روش تهیه سالاد لوبیا چیتی و لبو برای شب یلدا + فوت و فن

فراشپز- اگر از علاقه‌مندان به انواع سالاد هستد، باید گفت سالاد لوبیا چیتی و لبو…

15 ساعت ago

طرز تهیه خوراک ماهی با سس پرتقال

فراشپز- خوراک ماهی با سس پرتقال یکی از خوشمزه‌ترین انواع غذا با ماهی است که…

15 ساعت ago

طرز تهیه ته‌چین مجلسی آذربایجانی

فراشپز- باسترما پلو (باسدیرما پلو)، غذای بسیار خوشمزه و مجلسی اهالی آذربایجان شرقی‌ است. این…

16 ساعت ago

طرز تهیه قابلی‌پلو ( کابلی پلو) ساده افغانستانی

فراشپز- قابلی پلو که با نام کابلی پلو هم شناخته می شود از غذاهای بسیار…

17 ساعت ago