“دیپ زیتون با پنیر” یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
پنیر خامهای:۱۲۰ گرم
ماست معمولی: ۱/۴ پیمانه
پیازجه حلقه حلقه شده:۳ ق سوپخوری
زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده:۱/۲ پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده:۱/۲ پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا:۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز تند:۱/۸ قاشق چایخوری یا کمی بیشتر بنا بر ذائقه تان
فلفل دلمهای رنگی قرمز و نارنجی:نصف هر کدام
ابتدا فلفلهای رنگی را نگینی خرد کنید. ماست، پنیر خامهای و پودر فلفل قرمز تند را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
بقیه مواد را درون مخلوط پنیر و ماست بریزید و خوب ترکیب کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. دیپ زیتون را با کراکر یا بیسکوییتهای شور سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
دیپ زیتون با پنیر را میتوانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- پیتزایی خوشمزه و متفاوت که همه عاشق آن میشوند. با مواد ساده، یک شاهکار…
فراشپز- قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان…
فراشپز- سالاد ژامبون و نان تست یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب…
فراشپز- پلو مرغ فوری یکی از روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ سرخ…
فراشپز- خورش لپه قرمه یکی از انواع خورشهای اصیل و سنتی شهر دامغان است که…
فراشپز- مشته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور شیرازی است که از ترکیب…