“دیپ زیتون با پنیر” یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
پنیر خامهای:۱۲۰ گرم
ماست معمولی: ۱/۴ پیمانه
پیازجه حلقه حلقه شده:۳ ق سوپخوری
زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده:۱/۲ پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده:۱/۲ پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا:۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز تند:۱/۸ قاشق چایخوری یا کمی بیشتر بنا بر ذائقه تان
فلفل دلمهای رنگی قرمز و نارنجی:نصف هر کدام
ابتدا فلفلهای رنگی را نگینی خرد کنید. ماست، پنیر خامهای و پودر فلفل قرمز تند را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
بقیه مواد را درون مخلوط پنیر و ماست بریزید و خوب ترکیب کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. دیپ زیتون را با کراکر یا بیسکوییتهای شور سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
دیپ زیتون با پنیر را میتوانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…