آشپزی

دیپ پنیر و گوجه فرنگی؛ یک صبحانه فوق العاده خوشمزه

فراشپز- دیپ‌ها در واقع یک نوع پیش غذا هستند و با سس‌های متفاوت هستند، زیرا سس‌ها را روی مواد غذایی می‌ریزیم ولی دیپ را به عنوان پیش غذا سرو می‌کنید و غلظت بیشتری دارند. شما می‌توانید این دیپ خوشمزه را برای شام یا نهار سرو کنید و از طعم و مزه متفاوت آن لذت ببرید. دیپ گوجه را با هر نوع پنیری که دوست دارید می‌توانید تهیه کنید. امروز  طرز تهیه دیپ گوجه فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز ۱ عدد

سیر ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری

گوجه فرنگی ۲ عدد

کره ۵۰ گرم

پنیر صبحانه به مقدار لازم

آویشن یا ریحان خشک کمی

فلفل رنگی سبز ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه دیپ پنیر و گوجه فرنگی

۱ مرحله اول: تفت دادن پیاز

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کره تفت دهید تا سبک شود و زمانی که نرم شد سیر رنده شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

۲ مرحله دوم: افزودن گوجه

در ادامه باید رب را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد گوجه فرنگی‌ها را بشورید و نگینی ریز خرد کنید و ادویه‌ها را اضافه کنید و بعد فلفل دلمه رنگی و ادویه‌ها را نیز اضافه کنید و بگذارید تا سس گوجه فرنگی اماده و گوجه‌ها نرم شوند.

۳ مرحله سوم: افزودن پنیر

در ادامه باید پنیر مورد نظر را برش بزنید و روی سس گوجه قرار دهید و کمی ریحان و آویشن روی پنیر بپاشید و بگذارید روی حرارت تا جایی که سس به خرد پنیر برود و کمی غلیظ شود و در انتها به دلخواه گوجه خشک نیز روی دیپ قرار دهید و به همراه نان تست سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت دیپ پنیر و گوجه فرنگی

برش‌های پنیر نباید خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد.‌

می‌توانید از هر نوع پنیر صبحانه محلی یا آماده استفاده کنید.

به دلخواه می‌توانید از فلفل قرمز نیز استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

1 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

2 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

3 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

5 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

6 ساعت ago

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

2 روز ago