فراشپز- کیک لیمو یکی از کیک های بسیار خوش عطر است که هنگام پخت عطرش تمام خانه را فرا میگیرد و شما میتوانید از این کیک برای پذیرایی از مهمانانتان هم استفاده کنید.
کیک لیمو از انواع کیکهای خوش عطر و خوش طعم است که پخت آن با فرا رسیدن فصل بهار و تابستان رونق میگیرد. اگر می خواهید کیکی خوشمزه و خوش بو تهیه نمایید که عطرش کل فضای خانه را در بر گیرد، حتما این کیک را امتحان کنید. در ادامه این بخش نکاتی را برای تهیه کیک لیمو ارائه می کنیم که موجب خوشمزه تر شدن این کیک محبوب می شود.
برای تهیه کیک لیمو شما باید پوست لیمو را رنده ریز کنید، در رنده کردن پوست لیمو به این نکته توجه نمایید که به هیچ عنوان نباید قسمت سفید رنگ رنده شود چون در این صورت مزه کیک تلخ خواهد شد.
در برخی از رسپی ها برای خوشمزه تر شدن کیک لیمو روی آن قبل از میل کردن سس لیمو می ریزند. برای تهیه سس لیمو، یک پیمانه پودر قند را در یک کاسه ریخته و 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش را به آن بیافزایید و به صورت مرتب هم بزنید تا جایی که قوام پیدا کند، این سس را بر روی کیک بریزید و نوش جان بفرمایید.
برای درست کردن کیک لیم مواد اولیه را به دمای محیط برسانید، حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.
برای تهیه کیک لیمو بهتر است آرد را چند بار الک کرده و سپس به باقی مواد بیافزایید تا مایه یکنواخت تری داشته باشید.
به دلیل اینکه مایعات کیک لیمو زیاد است، احتمال گلوله شدن آرد زیاد است پس آرد را به تدریج هم زده و بعد از اضافه کردن آرد، مواد را خیلی هم نزنید چون اینکار باعث میشود پف کیک از بین برود.
برای تهیه کیک لیمو شما باید به دستور تهیه آن توجه نمایید و نکاتی را که در دستور تهیه ذکر شده به طور کامل انجام دهید.
دستورهای متنوعی برای کیک لیمو وجود دارند که مقدار مواد اولیه شان با یکدیگر متفاوت است، کم و زیاد کردن مواد لازم تهیه کیک لیمو سبب خراب شدن آن می شود. سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانههای استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازههای دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.
در برخی از رسپی های تهیه کیک لیمو، موادی چون خامه ترش یا پنیر خامه ای به کار رفته است، اگر می خواهید کیکتان بافت لطیفی داشته باشد، حتما از این دستورالعمل ها برای تهیه کیک لیمو استفاده نمایید.
برای تهیه کیک لیمو بهتر است از قالبهای میان تهی یا پاند کیک استفاده کنید، تهیه کیک در این قالب ها سبب می شود بافت کیک لیمو شما بهتر شود.
برای تهیه کیک لیمو باید درجه فر را طبق دستور کیک تنظیم نمایید، در دقایق اولیه تهیه کیک درب فر را باز و بسته نکنید و چون دمای فرها ممکن است متفاوت باشد، قبل از در آوردن کیک از درون فر، کیک را حتما چک کنید و اگر نیاز بود حدود ١٠ یا ٢٠ دقیقه (که این زمان در فرهای مختلف متغیر است) زمان دهید تا کیک پخته شود. یادتان باشد قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…