فراشپز- ترشی انبه بندری یکی از پرطرفدارترین ترشیهای جنوبی ایران که طعمی ملس و منحصر به فرد دارد که میتواند به عنوان یک چاشنی لذیذ در کنار غذاهای مختلف سرو شود.
ترشی انبه یک چاشنی سنتی و محبوب در بسیاری از کشورها مثل هند، پاکستان و ایران است که در کنار وعده های غذایی میل می کنند. ترشی انبه سیاه، ترشی انبه کال، ترشی انبه بندرعباس یا ترشی با انبه به شیوه جنوبی در ایران طرفداران خاص خود را دارد. در این بخش از نمناک ساده ترین روش تهیه ترشی انبه را به همراه نکات خوشمزه شدن این ترشی آموزش می دهیم.
انبه سبز 1 کیلو
نمک 1 قاشق غذا خوری
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز نصف قاشق غذا خوری
ادویه ترشی 2 قاشق غذا خوری
سرکه سفید مقداری
انبه ها را پوست گرفته و خلال کنید.
به انبه های خلال شده مقداری نمک و زردچوبه و فلفل بزنید.
اجازه دهید که انبه ها 12ساعت در محیط بیرون از یخچال استراحت کند.
انبه ها را درون شیشه ریخته و لابلای آن ادویه ترشی بریزید.
به شیشه انبه، سرکه را اضافه کرده تا روی انبه ها را بگیرد.
در ظرف را محکم بسته و به مدت یک هفته جای گرم قرار دهید تا ترشی آماده شود.
یکی از رازهای خوشمزه شدن ترشی انبه افزودن ادویه ترشی انبه است، این ادویه شامل فلفل سیاه، هل سبز، زیره سبز، دارچین و گل هچک (گلرنگ) است که با نسبتهای مختلف با هم ترکیب میشوند. نوع دیگر این ادویه برای ترشی انبه با ترکیب فلفل قرمز، تخم گشنیز، رازیانه، سیاه دانه و گل هچک تهیه میشود.
اگر میخواهید ترشی انبه شما له نشود و انبهها در آن درسته باشند، باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبهها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آنها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید.
برای تهیه ترشی انبه کال با تمبر هندی، باید سرکه را با تمبر هندی بجوشانید و به انبههایی که از قبل آماده کرده بودید، اضافه کنید.
برای درست کردن ترشی انبه غلیظ و خوشمره به روش خوزستانی و جنوبیها، باید انبهها را بعد از شستن با ادویهها استراحت دهید و سپس با روغن زیتون و سرکه مخلوط کنید.
برای تهیه ترشی انبه بندری می توانید تخم گشنیز را به همراه سیاه دانه، فلفل قرمز و فلفل سیاه در تابه چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود، سپس به ترشی بیافزایید.
برخی از افراد برای خوشمزه شدن ترشی انبه به آن سیر می افزایند.
برخی افراد برای خوشمزه شدن ترشی انبه کمی تمر هندی داخل سرکه ریخته و با حرارت خیلی کم جوشانده و بعد از صافی رد می کنند. بعد از رد کردن از صافی، دوباره سرکه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهند تا 7 تا 8 دقیقه بجوشد. سپس رب انار شیرین یا ملس یا شیره خرما ½ پیمانه ریخته و بعد هم انبه ها را اضافه میکنند و حرارت را خاموش می کنند تا کاملا خنک شود، بعد هم سیر و سیاه دونه را اضافه کرده، داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب آن را محکم می بندند.
منبع: نمناک
فراشپز- پلو بریانی عراقی یکی از انواع پلوهای مخلوط عربی است که از ترکیب پلو…
فراشپز- پلو مسما بادمجان نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب…
فراشپز- سالاد کلم سفید و هویج یکی از ساده ترین سالادهای مجلسی خوشمزه می باشد…
فراشپز- کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه پاییزی است. طرز تهیه کیک خرمالو…
فراشپز- کدو سبز شکم پر پیتزایی با پنیر و گوشت چرخ کرده جزو انواع خوراک…
فراشپز- تارت قارچ و پنیر از فینگر فود های آسان و راحتی است که میان…