آشپزی

راز پخت جوجه کباب تابه‌ای مجلسی!

فراشپز- برای تهیه جوجه‌کباب تابه‌ای، اول مرغ رو به قطعات مکعبی برش بزنید و با زعفران خوب مخلوطش کنید. بعدش مواد رو برای یک ساعت بذارید استراحت کنه. بعد از اینکه روغن رو اضافه کردید، مرغ رو خوب ورز بدید و بعد پیاز، ماست چکیده، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید. مرغ رو چند ساعت در یخچال بذارید تا طعم بگیره. وقتی زمانش رسید، مرغ‌ها رو به سیخ بکشید و توی تابه با حرارت متوسط کباب کنید تا هر دو طرفش طلایی بشه.

جوجه کباب تابه ای یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده خانگی است که خیلی سریع آماده می شود. این غذا برای روزهای شلوغی یکی از بهترین گزینه‌ها است.

برای تهیه جوجه کباب تابه ای، اول مرغ رو به قطعات مکعبی برش بزنید و با زعفران خوب مخلوطش کنید. بعدش مواد رو برای یک ساعت بذارید استراحت کنه. بعد از اینکه روغن رو اضافه کردید، مرغ رو خوب ورز بدید و بعد پیاز، ماست چکیده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید. مرغ رو چند ساعت در یخچال بذارید تا طعم بگیره. وقتی زمانش رسید، مرغ‌ها رو به سیخ بکشید و توی تابه با حرارت متوسط کباب کنید تا هر دو طرفش طلایی بشه.

مرحله ۱: برش و آماده‌سازی مرغ

برای تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به صورت مکعبی یکدست و یک اندازه برش می زنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه زعفران دم کرده را به گوشت مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله ۲: استراحت مرغ با زعفران

اگر رنگ جوجه کباب برایتان مهم است، اول اینکه در ریختن زعفران دست و دل باز عمل کنید و دو اینکه پس از مخلوط کردن زعفران با گوشت مرغ، درب کاسه را با سلفون ببندید و به مدت یک ساعت به همین صورت به گوشت استراحت دهید.

مرحله ۳: افزودن روغن به مرغ

با این روش رنگ جوجه کباب ما کاملا طلایی و خوشرنگ می شود. پس از گذشت یک ساعت گوشت مرغ را از یخچال خارج می کنیم و روغن مایع را اضافه می کنیم. چند دقیقه گوشت مرغ را با روغن ورز می دهیم تا روغن تمام قسمت های گوشت را کاور کند.

مرحله ۴: اضافه کردن پیاز و ادویه

در این مرحله پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم و به همراه ماست چکیده، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا به تمام قسمت های گوشت مرغ برسند.

مرحله ۵: استراحت نهایی مرغ در یخچال

حالا روی درب کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم بگیرد. در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم می توانیم گوشت مرغ را زودتر برای کباب کردن از یخچال خارج کنیم.

مرحله ۶: آماده‌سازی برای کباب کردن

پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم. حالا سیخ های چوبی را چند دقیقه داخل آب سرد می خیسانیم و داخل هر سیخ ۴ تا ۵ تکه گوشت مرغ قرار می دهیم. یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله ۷: کباب کردن مرغ در تابه

حالا با مقدار خیلی کمی روغن تابه را چرب می کنیم و سیخ ها را به ترتیب در کنار هم داخل تابه می چینیم. پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد و رنگ گرفت، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله ۸: تنظیم حرارت و سرو کباب

نکته مهم در مورد سرخ کردن کباب ها این است که حرارت زیاد باعث خام ماندن مغز جوجه ها و حرارت کم باعث سفت شدن جوجه ها می شود. به همین دلیل باید این کباب را با حرارت متوسط درست کنیم. در پایان جوجه ها را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

منبع: چی‌شی

فراشپز

Recent Posts

چوربا اسفناج ترکیه‌ای؛ یک غذای مقوی و خوشمزه

فراشپز- چوربا اسفناج نوعی سوپ ترکیه‌ای بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب اسفناج…

2 ساعت ago

سوپ قارچ و پیاز؛ سوپ خوشمزه و داغ برای فصل پاییز

فراشپز- سوپ قارچ و پیاز یکی از انواع سوپ‌های رستورانی غلیظ و خوشمزه است که…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک قهوه متفاوت و خوشمزه با کرم مخصوص

فراشپز- کیک قهوه یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و محبوب کافی شاپی است که قهوه…

2 ساعت ago

با مصرف این خوراکی‌ها شب‌ها راحت به خواب می‌روید

فراشپز- داشتن خواب راحت برای سلامتی بسیار مفید است. برخی از خوراکی‌ها به دلیل اینکه…

3 ساعت ago

دستورالعمل تهیه سالاد ماکارونی با کالباس؛ یک پیش غذای خوشمزه!

فراشپز- آیا تا به حال به دنبال پیش‌غذایی جذاب و خوشمزه برای مهمانی‌ها یا حتی…

3 ساعت ago

کشف تازه درباره فواید مصرف سیب‌ زمینی

فراشپز- محققان هلندی دریافته‌اند که پودر کنسانتره پروتئین مشتق شده از سیب زمینی ممکن است…

3 ساعت ago