آشپزی

رب فلفل دلمه‌ای؛ یک چاشنی جذاب برای غذا

فراشپز- همانطور که می‌دانید رب یکی از مهمترین چاشنی‌ها برای غذا‌های ایرانی است که در بسیاری از خورشت‌ها و غذا‌ها برای مزه دار کردن از آن استفاده می‌شود. رب گوجه فرنگی، رب انار، رب آلوچه، رب زغال اخته، رب زرشک و… انواع رب‌هایی هستند که برای تهیه غذا از آن استفاده می‌شود که پر مصرف‌ترین آنها رب گوجه فرنگی است. اما رب فلفل دلمه‌ای یکی از انواع چاشنی‌ها است که شاید تا به حال با آن آشنایی نداشته باشید.

این رب جذاب و خوش رنگ برای پخت انواع غذا‌ها مانند ماکارانی، مرغ، خورش قیمه، طعم دار کردن جوجه کباب و یا درست کردن یک املت خوشمزه بسیار مناسب است و شما بعد از یکبار استفاده مشتری دائمی آن خوهید شد. اگر دوست دارید این رب خوشرنگ و خوش طعم را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه رب فلفل دلمه‌ای با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رب فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲ کیلو

فلفل کاپی قرمز: ۵ عدد

نمک: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری به مقدار دلخواه

طرز تهیه

برای شروع کار ابتدا فلفل دلمه‌ای و فلفل کاپی را خوب بشویید و اجازه بدهید خشک شود؛ سپس فلفل‌ها را خرد کنید. توجه داشته باشید که حتما تخم فلفل‌ها را خارج کنید؛ زیرا موجب تلخ شدن و زشت شدن رب فلفل خواهد شد.

حالا فلفل‌های خرد شده را داخل دستگاه خردکن، غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و چندبار بزنید تا کاملا له و پوره شود و پوست فلفل باقی نمانده باشد.

در مرحله بعد پوره فلفل را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید. درب قابلمه را بگذارید تا فلفل کم کم آب بیندازد. اوایل پخت هر ۱۵ دقیقه یکبار رب را هم بزنید. بعد از اینکه آب رب کمی کشیده شد، هر ۵ دقیقه یکبار رب را هم بزنید تا ته نگیرد و وقتی آب رب کاملا کشیده شد و رد قاشق داخل قابلمه افتاد، نمک، سرکه و زعفران را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر اجاق گاز را خاموش کنید.

در مرحله آخر رب را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا سرد و سفت شود؛ سپس آن را داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. در صورتی که قاشق چرب را داخل شیشه رب نزنید، می‌توانید این رب را به مدت یک سال در یخچال نگهداری کنید.

منبع: فرادید

فراشپز

Recent Posts

غذاهای سریع برای مهمانی‌های ناگهانی

فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کرده‌ایم؛ زمانی که ناگهان تماس می‌گیریم یا پیامی…

5 ساعت ago

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

6 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

7 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

8 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

10 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

11 ساعت ago