فراشپز- یکی از میوههای محبوب این فصل انار است. از انار در آشپزی نیز استفاده میشود. در این گزارش طرز تهیه رشته پلو با انار را بخوانید.
قاتی پلوها انواع مختلف دارند و غذای محبوب بسیاری از خانوادهها محسوب میشوند. به ویژه آنکه با میوههای فصل مانند انار درست شوند. یکی از این غذاهای خوشمزه رشته پلو با انار است.
برنج: ۳ پیمانه
دانه انار: یکونیم پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
رشته پلویی: نصف پیمانه
خلال پسته: به میزان لازم
نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم
گشنیز تازه خرد شده: به میزان لازم
۱: در ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهاید روی شعله بجوشانید. تا حدی که مغز برنج تاحدی پخته و نرم شود. در اواخر پخت رشته را به آن افزوده و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید.
۲: در این حین کشمش را که از قبل مقداری در آب مانده و به اصطلاح خیس خورده، به همراه خلال پسته داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید. بعد به آن مقداری زعفران فلفل بیفزایید و شعله را خاموش کنید.
۳: حالا مخلوط برنج و رشته را در چند مرحله داخل قابلمه مورد نظر بریزید. لابهلای برنج و رشته نیز دانه انار و ترکیب کشمش و خلال پسته بریزید. بعد بگذارید تا پلو دم بکشد.
۴: در انتها که برنج دم کشید، بر روی آنها مقداری گشنیز تازه خرد بریزید و اجازه دهید تا پلو دقایقی دیگر روی شعله بماند تا عطر و طعم گشنیز به خورد برنج برود.
این برنج را میتونید با فیله مرغ سرخ شده یا گوشت قلقلی یا گوشت پخته ریش ریش شده هم پخته و سرو کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- ژله از معروفترین دسرها محسوب میشود، اما آیا فوایدی برای سلامتی بدن هم دارد؟…
فراشپز- بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا…
فراشپز- رشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر…
فراشپز- «غذای شاهانه دوست داری؟! اینو امتحان کن خب!» غذاهای بینالمللی که با برنج طبخ…
فراشپز- عدس پلو شکم پر یکی از روشهای جدید برای تهیه عدس پلو میباشد که…
فراشپز- یکی از غذاهایی که در جنوب کشور خصوصا در خوزستان و آبادان خیلی طرفدار…