آشپزی

رنگینک را با این دستور متفاوت و خاص درست کنید

فراشپز- رنگینک نوعی دسر خوشمزه و بسیار مقوی جنوبی است که از ترکیب خرما با آرد، روغن و گردو تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو، رنگینک نوعی دسر شیرین با خرماست که در مناطق جنوبی کشور مانند خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمان و فارس تهیه می‌شود. در این مناطق خرما به دلیل داشتن نخلستان‌های فراوان یکی از مهم‌ترین مواد خوراکی است که از آن برای تهیه انواع غذا، دسر و شیرینی استفاده می‌کنند. ترکیب خرما، دارچین و گردو در کنار هم یک ماده غذایی فوق‌العاده گرم را به وجود می‌آورد که به‌خصوص برای مصرف در فصل پاییز و زمستان مناسب است و انرژی فراوانی را برای بدن فراهم می‌کند.

رنگینک را می‌توان به صورت دسر در کنار چای سرو کرد، همچین رنگینک با وجود داشتن مواد مغذی یک غذای کامل محسوب می‌شود. رنگینک دستور‌های پخت متفاوتی دارد. ما در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه یک مدل رنگینک متفاوت را به شما آموزش بدهیم که هم مقوی و خوشمزه است و هم ظاهر بسیار زیبایی دارد و برای پذیرایی مناسب است. اگر دوست دارید این رنگینک خوشمزه را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد نانوایی: ۱ لیوان
آرد نخودچی: نصف لیوان
آرد برنج: نصف لیوان
خرما بدون هسته: نیم کیلو
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
پودر گل محمدی: نصف قاشق چای‌خوری
پودر زعفران: نصف قاشق چای‌خوری
کره: ۲۰۰ گرم
روغن مایع: نصف لیوان
گردوی خرد شده: ۱ فنجان

طرز تهیه

برای درست کردن این رنگینک خاص و متفاوت ابتدا هسته‌های خرما را بیرون بیاورید و خرما را کنار بگذارید. آرد نانوایی را داخل یک ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه مدام آرد را روی حرارت هم بزنید تا تفت بخورد. بعد آرد برنج را اضافه کنید و ۵ دقیقه همراه با آرد نانوایی تفت بدهید و در آخر آرد نخودچی را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت بدهید. حالا ترکیب سه آرد را یکبار الک کنید و دوباره داخل ماهی تابه برگردانید. در این مرحله کره را همراه با پودر هل، پودر دارچین، پودر زعفران و پودر گل محمدی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود، سپس روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد رقیق شود.

به اندازه یک پیاله از مواد را بردارید، سپس خرما را داخل ماهی تابه بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر گردوی خرد شده را بریزید و دوباره هم بزنید. حالا کف یک ظرف مستطیل یا دایره کیسه فریزر پهن کنید و مواد رنگینک را داخل ظرف بریزید و با دست خوب پخش کنید تا حالت ظرف را به خود بگیرد، سپس خیلی آرام رنگینک را داخل ظرف سرو برگردانید و کیسه فریزر را جدا کنید. در آخر آن مقدار از مایه رنگینک را که کنار گذاشته بودید، روی رنگینک بریزید و با قاشق صاف کنید و روی آن را به دلخواه با مغز گردو و پودر پسته تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ خرما سرشار از ویتامین B، A و K ۱ ـ و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، پتاسیم، منگنز، فسفر، مس، گوگرد و منیزیم است. برای تهیه رنگینک بهتر است از خرمایی استفاده کنید که شیرین باشد. رطب یا خرمای عسلی بهترین خرما برای تهیه رنگینک است.

۲ ـ برای تهیه حلوا و دسر‌هایی که آرد دارند، بهتر است از آرد گندم یا همان آرد سفید شیرینی استفاده کنید. برای تهیه رنگینک بهتر است از آرد گندم سبوس دار استفاده کنید که در این صورت ارزش غذایی بیش‌تری دارد.

۳ ـ حتما سه آرد را با فاصله از هم تفت بدهید. آرد نخودچی را ۵ دقیقه آخر تفت آرد اضافه کنید، زیرا آرد نخودچی در اثر حرارت خیلی زود می‌سوزد.

فراشپز

Recent Posts

غذاهای سریع برای مهمانی‌های ناگهانی

فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کرده‌ایم؛ زمانی که ناگهان تماس می‌گیریم یا پیامی…

5 ساعت ago

«نوتلا» را با روش‌های ساده رژیمی درست کن

فراشپز- نوتلا یکی از محبوب‌ترین کرم‌های شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…

6 ساعت ago

طرز تهیه رئیس بادام زمینی، شیرینی آمریکایی ساده و خوشمزه

فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…

7 ساعت ago

طرز تهیه ذرت پلو؛ طعم لذیذ و عطر بی‌نظیر

فراشپز- ذرت پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…

8 ساعت ago

طرز تهیه سوپ پیاز ضد حساسیت

فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…

10 ساعت ago

غذاهای ساده‌ای که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شوند

فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمی‌گذارد. بسیاری از افراد، به‌ویژه…

11 ساعت ago