آشپزی

روز خود را با این صبحانه‌ پاییزی شروع کنید

فراشپز- در این روزهای پاییزی تهیه یک صبحانه پرخاصیت با کدو حلوایی حسابی انرژی بخش خواهد بود.

حتما شنیده‌اید که از قدیم می‌گویند : «صبحانه رو تنها بخور، نهارو با دوست.» لابد می‌پرسید چرا؟ چون به اعتقاد کارشناسان تغذیه، صبحانه اصلی‌ترین و کامل‌ترین وعده غذایی ماست که انرژی کل روزمان را تامین کند.

برای همین هم بهتر است این وعده را دست کم نگیریم و با حوصله و به دور از هر چشم مزاحمی که رد لقمه‌هایتان را نگیرد، تهیه و میل کنیم.

املت کدو حلوایی

تعداد:۲نفر

آماده سازی:۱۵دقیقه

زمان پخت:۱۰دقیقه

مواد لازم:

کدو حلوایی ۵۰۰ گرمی

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

پنیر کبابی ۱۷۵ گرم

فلفل قرمز چیلی دو عدد

سرکه بالزامیک دو قاشق چای‌خوری

نعنا تازه ۵۰ گرم

تخم مرغ شش عدد

روش تهیه:

۱-ابتدا باید ۱۷۵ گرم پنیر کبابی را مکعبی برش بزنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و نیمی از روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید.

۲-ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید. پنیر کبابی برش خورده را داخل ماهیتابه بریزید و هر طرف آن را به مدت یک تا دو دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و داخل یک ظرف کنار بگذارید.

۳-پوست کدو حلوایی را بکنید و گوشت آن را به تکه‌های کوچک‌تر برش بزنید. روغن باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس تکه‌های کدو حلوایی را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند و رنگ آن‌ها تغییر کند.

۴-دو عدد فلفل قرمز چیلی را ریز خرد کنید (نیازی به خارج کردن دانه‌های فلفل نیست). دو حبه سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. فلفل چیلی خرد شده و سیر رنده شده را داخل ماهیتابه اضافه کنید و برای حدود دو دقیقه دیگر همه مواد را تفت دهید.

۵-دو قاشق چای‌خوری سرکه بالزامیک اضافه کنید. سپس پنیر کبابی سرخ شده را دوباره داخل ماهیتابه بریزید. برگ‌های نعنا را نیز کمی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید.

۶-در نهایت تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید و با یک چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید تا زرده و سفیده آن مخلوط شود. سپس تخم مرغ‌ها را روی بقیه مواد داخل ماهیتابه بریزید. املت را به مدت چند دقیقه بپزید تا کمی سفت شود.

۷- اکنون گریل را گرم کنید. املت را به مدت پنج دقیقه داخل آن قرار دهید تا پف کند و طلایی شود. اگر دوست دارید بلافاصله آن را به صورت گرم سرو کنید یا بگذارید تا کمی خنک شود و در کنار یک سالاد سبزی به صورت سرد سرو کنید. املت کدو حلوایی با پنیر کبابی شما آماده است.

نکته: اگر گریل ندارید می‌توانید درماهیتابه را قرار دهید تا املتتان به خوبی پف کند.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه گوبولی پلو مجلسی با گوشت؛ به روش سنتی هرمزگان

فراشپز- در این غذا برنج در آب گوشت به صورت کته‌ای پخته می‌شود، خواص و…

15 دقیقه ago

مرغ مجلسی با سس زرشک و انار؛ یکی از خوشمزه‌ترین مرغ‌هایی که می‌توانید بپزید

فراشپز- مرغ مجلسی با سس زرشک و آب انار یکی از روش‌های متفاوت طبخ مرغ…

47 دقیقه ago

دیپ لبو؛ یک پیش‌غذای خوشمزه برای شب یلدا

فراشپز- دیپ لبو نوعی پیش‌غذای بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب لبو با…

5 ساعت ago

دسر کرم پرتقالی؛ یک دسر خوشمزه و خوشبو برای شب یلدا

فراشپز- کرم پرتقالی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب آب پرتقال با…

5 ساعت ago

خواص بی‌نظیر بابونه برای سلامتی

فراشپز- برخی داروهای گیاهی به خصوص دمنوش‌ها اگر کاربرد هرکدام از آنها را بشناسید و…

23 ساعت ago

این نوشیدنی محبوب ۲ سال به طول عمر انسان اضافه می‌کند

فراشپز- یک مطالعه مروری جدید توسط محققان دانشگاه کویمبرا نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه به…

23 ساعت ago