آشپزی

روش تهیه آسان خورشت انار سیر

فراشپز- میوه های رنگارنگ فصل پاییز فرصت مناسبی برای شکوفایی استعداد های آشپزی هستند. تصور کنید با انواع پلو خورشت را با انار این میوه یاقوتی رنگ می توانید بپزید.

دانه های یاقوتی رنگ انار رنگ و لعاب زیبایی به غذاهایی پاییزی می دهندو سفره را خوش رنگ تر میکنند. پس تا هنوز در بازار تره بار هست هنر آشپزی تان با استفاده از انار را به رخ خانواده بکشید.

انار سیر

آماده‌سازی: یک ساعت

پخت: ۲ ساعت

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

دانه انار: یک پیمانه

مغز گردو: ۲ عدد

سیر: ‌۴ حبه

سینه یا ران مرغ:‌۵۰۰ گرم

پودر گلپر: ‌یک چهارم قاشق چایخوری

آبلیمو: ‌یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

پیاز: ‌۲ عدد

زعفران دم‌کرده: ‌یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱-پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. در ادامه سیر له شده و دانه‌های انار را به تابه افزوده و تفت دهید.

۲- مغز گردو را ریز کرده و همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر به پیاز و سیر بیفزایید و هم بزنید. یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا دانه‌های انار بپزد و نرم شود.

۳- مرغ را با نمک، فلفل و زعفران دم کرده برای ۲ ساعت مزه‌دار کنید و سپس همراه با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و فلفل آبپز کنید. وقتی مرغ آبپز شد، سرخ کنید.

۴-مرغ سرخ شده را درون ظرف بکشید و بعد محتویات ظرف انار را به مرغ اضافه کنید.

نکته: ‌در صورتی که طعم ترش خورشت برایتان زیاد باشد، می‌توانید در مراحل پایانی مقداری شکر به آن اضافه کنید.

منبع: روزنامه همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ۳ سس برای سالاد، انواع سوخاری و سیب زمینی

فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذا‌های مختلف بهتر است؟…

42 دقیقه ago

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

2 ساعت ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

3 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

9 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

10 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

10 ساعت ago