فراشپز- میوه های رنگارنگ فصل پاییز فرصت مناسبی برای شکوفایی استعداد های آشپزی هستند. تصور کنید با انواع پلو خورشت را با انار این میوه یاقوتی رنگ می توانید بپزید.
دانه های یاقوتی رنگ انار رنگ و لعاب زیبایی به غذاهایی پاییزی می دهندو سفره را خوش رنگ تر میکنند. پس تا هنوز در بازار تره بار هست هنر آشپزی تان با استفاده از انار را به رخ خانواده بکشید.
آمادهسازی: یک ساعت
پخت: ۲ ساعت
تعداد: ۴ نفر
دانه انار: یک پیمانه
مغز گردو: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
سینه یا ران مرغ:۵۰۰ گرم
پودر گلپر: یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز: ۲ عدد
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
۱-پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. در ادامه سیر له شده و دانههای انار را به تابه افزوده و تفت دهید.
۲- مغز گردو را ریز کرده و همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر به پیاز و سیر بیفزایید و هم بزنید. یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا دانههای انار بپزد و نرم شود.
۳- مرغ را با نمک، فلفل و زعفران دم کرده برای ۲ ساعت مزهدار کنید و سپس همراه با یک عدد پیاز خرد شده و نمک و فلفل آبپز کنید. وقتی مرغ آبپز شد، سرخ کنید.
۴-مرغ سرخ شده را درون ظرف بکشید و بعد محتویات ظرف انار را به مرغ اضافه کنید.
نکته: در صورتی که طعم ترش خورشت برایتان زیاد باشد، میتوانید در مراحل پایانی مقداری شکر به آن اضافه کنید.
منبع: روزنامه همشهری
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…