آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم:
کره بادامزمینی: ۲ قاشق غذاخوری
بادام درختی: یک لیوان
وانیل: نصف قاشق چایخوری
ماست خامهای: نصف لیوان
شیر: ۲ لیوان
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
موز: ۲ عدد
طرز تهیه:
۱. بادامها را در یک لیوان آب بخیسانید تا نرم شوند.
۲. بادام، شیر و کره بادامزمینی را در مخلوطکن بریزید و با هم ترکیب کنید.
۳. ماست خامهای و عسل را به ترکیب اضافه و مواد را آنقدر با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید.
۴. وانیل را به ترکیب اضافه کنید. اگر غلظت مواد زیاد بود کمی شیر اضافه کنید.
نکته: میتوانید برای مقویترشدن اسموتی به آن کنجد اضافه کنید.
منبع: همشهری آنلاین
فراشپز- ادویه چیلی یکی از ادویه های بسیار تند و تیز و خوش رنگ و…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۲ عدد بادمجان دلمهای،…
فراشپز- یکی از غذاهای متفاوت و خاص است که در ایتالیا بسیار محبوب است. یک…
فراشپز- برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیکهای فراوانی استفاده میشود که…
فراشپز- اگر علاقهمند به دستورهای جدید آشپزی هستید، در این بخش یا طرز تهیه پاستا…
فراشپز- چیپس خرمالو؛ یکی از تنقلات بسیار ساده و خوشمزه است که میتوانید در فصل…