آشپزی

روش تهیه اسپاگتی گوجه؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه و سریع

فراشپز- همانطور که می‌دانید اسپاگتی یکی از انواع غذا‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است؛ که به راحتی و در مدت زمان کمی می‌توانید آن را تهیه کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ یا زیتون نیز در سس گوجه استفاده کنید.

اسپاگتی گوجه یکی از محبوب‌ترین و ساده‌ترین غذاهای ایتالیایی است که با مواد اولیه ساده و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. این غذا طعم بسیار لذیذی دارد و برای هر مناسبتی مناسب است.

همانطور که می دانید اسپاگتی یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. که به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید، که در این مقاله طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی را به شما دوستان آموزش می دهیم.

چه موادی برای تهیه اسپاگتی گوجه نیاز است؟

اسپاگتی: به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی: حدود 500 گرم (تازه یا کنسرو شده)
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 2 حبه
روغن زیتون: به مقدار لازم
ریحان تازه: چند برگ
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پنیر پارمزان: برای سرو (اختیاری)
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.

سیر را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

اضافه کردن گوجه فرنگی:

گوجه فرنگی‌های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 15-20 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا سس غلیظ شود.

پختن اسپاگتی:

در این فاصله، اسپاگتی را در آب جوش و نمک به مدت زمان مشخص شده روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید.

مخلوط کردن مواد:

اسپاگتی آبکش شده را به سس گوجه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا همه جای اسپاگتی به سس آغشته شود.

اضافه کردن ریحان:

برگ‌های ریحان تازه را خرد کرده و به اسپاگتی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

نکات مهم در تهیه اسپاگتی گوجه

سرو کردن:

اسپاگتی گوجه را در ظرف سرو ریخته و با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.

نکات مهم در تهیه اسپاگتی گوجه:

برای طعم بهتر، می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ یا زیتون نیز در سس گوجه استفاده کنید.

اگر دوست دارید سس شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید کمی خامه یا پنیر ریکوتا به آن اضافه کنید.

می‌توانید از انواع مختلف پاستا مانند ماکارونی یا فتوچینی نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.

نوش جان!

منبع: دلگرم

فراشپز

Recent Posts

۵ توصیه برای کاهش چربی مضر خون

فراشپز- برای انتقال کلسترول در بدن، پروتئین‌ها نقش مهمی دارند. ترکیب پروتئین و چربی ماده‌ای…

19 دقیقه ago

چای‌شیرینی؛ سوغات ۱۵۰ ساله

فراشپز- چای‌ شیرینی، یکی از سوغات‌های اصیل شهر مراغه با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال…

58 دقیقه ago

طرز تهیه سس پیتزا برای کف خمیر

فراشپز- سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن…

1 ساعت ago

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس

فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و…

2 ساعت ago

طرز تهیه خورش تره کوهی ایلام

فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استان‌های گیلان، ایلام و…

3 ساعت ago

طرز پخت کینوا؛ ترند این روزهای دنیای لاغری

کینوا، دانه‌ای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که…

3 ساعت ago