آشپزی

روش تهیه بوریتو مرغ؛‌ صبحانه‌ای خوشمزه و مقوی

فراشپز- بوریتوی مرغ یکی از انواع غذا‌های ساده و خوشمزه مکزیکی است که معمولا در وعده صبحانه سرو می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بوریتو مرغ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوجه فرنگی ۲ عدد درشت

پیازچه ۱ ساقه متوسط

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد کوچک

جعفری تازه ۱ دسته کوچک

سیر تازه ۱ حبه

لیموی تازه ۱ عدد کوچک

نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد درشت

روغن به مقدار لازم

سینه مرغ ۴۰۰ گرم

ذرت پخته شده ۱ پیمانه

برنج پخته شده ۱ پیمانه

نان تورتیلا به مقدار لازم

پنیر پارمزان رنده شده نصف پیمانه

طرز تهیه بوریتو مرغ

مرحله اول

برای تهیه بوریتوی مرغ خوشمزه در ابتدای کار مواد داخل بوریتو را تهیه می‌کنیم. برای این منظور، ذرت را با کمی آب درون قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. در ادامه برنج را درون یک کاسه آب می‌ریزیم و ۳۰ دقیقه می‌خیسانیم.

مرحله دوم

در این مرحله برنج را با کمی آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا بپزد. گوجه فرنگی را شسته و ریز خرد می‌کنیم. پیازچه و فلفل دلمه‌ای و جعفری را شسته و خرد می‌کنیم. سپس با هم مخلوط می‌کنیم. سیر را رنده کرده و به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

آب لیمو تازه را روی مواد می‌ریزیم و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. پیاز را شسته و خرد می‌کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

پیاز را به روغن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا طلایی شود. مرغ‌ها را به صورت ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ داده و طلایی شود. سپس مقداری فلفل قرمز و پودر کاری و تخم گشنیز اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم تا گوشت مرغ مزه دار شود. در این مرحله برنج و ذرت پخته شده را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم. در آخر دو پیمانه سس گوجه اضافه کرده و مواد را حسابی با هم تفت می‌دهیم.

مرحله ششم

برای بوریتو، به نان ترتیلا احتیاج داریم. نان ترتیلا را برداشته و با مواد پر می‌کنیم. روی آن را از مخلوط سبزیجات و پنیر می‌ریزیم و درون ساندویچ ساز قرار می‌دهیم تا برشته و سوخاری شود. سپس آن را سرو می‌کنیم.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ۳ سس برای سالاد، انواع سوخاری و سیب زمینی

فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذا‌های مختلف بهتر است؟…

45 دقیقه ago

(ویدیو) طرز تهیه لاهما جون یک پیتزا خوشمزه و لذیذ ترکی

فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…

2 ساعت ago

طرز تهیه تارت ریواس مخصوص فصل بهار

فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستان‌ها رشد می‌کند و طعم ترشی…

3 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

9 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

10 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

10 ساعت ago